Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Flevo Boys Familiedag

zaterdag 23 juni
Sportpark Ervenbos

Club van Honderd: plaatsing nieuwe tribunestoelen in dit najaar

Op woensdag 5 juli was er, onder meer vanwege de financiƫle situatie van vv Flevo Boys, in de kantine een speciale algemene ledenvergadering. Er werd onder meer een interim bestuur gekozen. Ook de Club van Honderd speelde deze avond een rol

Voorzitter van de Club van Honderd, Jelle van Veen, legde deze avond uit dat de Club de voetbalvereniging een lening van 10.000 euro heeft verstrekt, om de liquiditeitspositie te verbeteren. De nadruk ligt op lening, want de Club van Honderd is er niet, zo legde Van Veen duidelijk uit, om exploitatieproblemen van Flevo Boys op te lossen. Jelle van Veen gaf ook aan dat Flevo Boys heeft besloten om, vanwege de ontstaande situatie, de plaatsing van de nieuwe rode en witte tribunestoelen, die al wel zijn aangeschaft, uit te stellen tot dit najaar.

Dit is niet haar keuze, maar het geeft de Club van Honderd wel de mogelijkheid de ledenwerfactie te verlengen. Dus als u lid wordt van de Club van Honderd, plaatsen wij uw naam op een herdenkingsbord boven aan de tribune. Dus ga naar de site van Flevo Boys, button sponsors en klik daar Club van Honderd aan om het aanmeldingsformulier te downloaden en in te vullen. Of benader een van de bestuursleden. Flevo Boys kan het goed gebruiken! Als u lid bent van de Club van Honderd, kunt u overigens met vijftig procent korting een seizoenkaart van Flevo Boys aanschaffen, tenzij u al een andere (65+)korting krijgt.

Door Maarten Liefting - 11 juli 2017