Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Flevo Boys – DETO Twenterand

Zaterdag 23 september, aanvang 14:30 uur
Sportpark Ervenbos

14 april Sponsorloop voor Kika

Vind zo veel mogelijk sponsoren. Je ouders, ooms en tantes, buren of iemand anders die jou wil steunen. Op vrijdag 14 april a.s. loop je zo veel mogelijk rondjes op het uitgezette parcours. Ieder rondje levert geld op. Zo kun je een mooi bedrag bij elkaar lopen.

Door een lid van een van de deelnemende voetbalverenigingen te sponsoren ondersteunt u het goede werk van Kika. Hoeveel rondjes denkt u dat hij/zij gaat lopen? Vul op het sponsorformulier een bedrag in per ronde of een vast bedrag. Wij willen de leden van de voetbalverenigingen in de Noordoostpolder, kinderen en volwassenen, bewust maken van het goede werk dat KiKa verricht. Door er extra aandacht aan te besteden op de websites van de voetbalverenigingen willen wij iedereen die dat wil en kan, mee laten lopen tijdens de sponsorloop op vrijdag 14 april a.s. Zo willen we een mooi bedrag ten gunste van deze stichting ophalen.

Loop jij ook mee? Meld je aan.

Deze sponsorloop is een initiatief van de jubileumcommissie van Flevo Boys en wordt georganiseerd ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan van Flevo Boys.
Voor de Flevo Boys-leden: in de teamvakjes in de commissiekamer liggen flyers en sponsor-intekenkaarten. De leider van je team haalt deze op en deelt alles uit. Als je sponsor-intekenkaart vol is, kun je extra lijsten uitprinten.
Neem ook de informatiefolder mee; daarin staat alles over de sponsorloop.
Voor de beste loper t/m 13 jaar, degene die het hoogste sponsorbedrag binnenhaalt, heeft KWOOT twee KiKa-stoelen bij een wedstrijd van sc Heerenveen ter beschikking gesteld!! De 2e prijs is een Flevo Boys voetbal en de 3e prijs een shirt.

Ons doel

We willen geld inzamelen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. KiKa heeft als doel om de genezingskans op kinderkanker naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk. Daarvoor is het absoluut noodzakelijk om vernieuwend onderzoek in gang te zetten, specifiek gericht op kinderkanker. KiKa werft fondsen voor deze speciale onderzoeken, waarmee kinderen versneld hun kanker kunnen overwinnen. Wij hopen als jubileumcommissie van 60 jaar Flevo Boys een mooi bedrag in te zamelen voor dit goede doel. Meer weten over KiKa? Kijk op kika.nl

Ons streven is minimaal € 6.000,00 op te halen. U kunt/je kunt ook rechtstreeks sponsoren. Ga daarvoor naar onze eigen pagina op de website van KiKa.

Programma:

16:30 – 16:40 uur    Warming-up lopers (JO-9, MO-9, JO-11 en MO-11)
16:40 uur                   Start lopers (JO-9, MO-9, JO-11 en MO-11)
17:30 – 17:40 uur    Warming-up lopers vanaf JO-13/MO-13 en ouder
17:40 uur                   Start lopers vanaf JO-13/MO-13 en ouder
19:30 uur                   Einde sponsorloop

Sportpark Ervenbos – v.v. Flevo Boys, Espelerlaan 80, Emmeloord

Door Flevo Boys - 19 maart 2017