Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Flevo Boys – Hoogeveen

Bekerwedstrijd zaterdag 30 maart 2019, aanvang 17:00 uur
Sportpark Ervenbos

1e Meint Heidema toernooi

Op zaterdag 9 juni 2018 werd bij Flevo Boys op het sportpark Ervenbos het eerste Meint Heidema toernooi gehouden.

We mochten op deze dag ’s morgens 50 teams van de Jo8/Jo9 en Jo11 ontvangen. Voor de middag waren er 19 inschrijvingen van teams van Jo12/Jo13 en Mo13. Daarnaast waren er veel ouders, familie en andere toeschouwers aanwezig. Het weer was goed, de teams waren fanatiek en enthousiast en het kon niet anders dan dat dit een zeer geslaagde en sportieve dag zou worden.

Als organisatie kijken wij dan ook zeker terug op de gewenste sportieve en geslaagde dag, waarbij wij als club “Voetbal voor iedereen” hebben kunnen uitdragen. Wij bedanken dan ook nogmaals alle teams die ervoor hebben gezorgd dat deze dag zo goed is verlopen.

Vrijwilligers

Een dag als deze kan niet zonder vrijwilligers en die waren er op voetbalgebied en achter de schermen. De aanwezige scheidsrechters om de wedstrijden in goede banen te leiden. Onze dank voor deze groep, want zij hebben een grote bijdrage geleverd om dit toernooi tot een geslaagd toernooi te maken. Tussen de wedstrijden door konden in de ochtend de spelers ook nog terecht voor een technisch parcours georganiseerd door Goal ’78. Veel teams hebben hier gebruik van gemaakt en ook Goal ’78 bedankt voor de bijdragen op dit toernooi.

Onze dank gaat ook uit naar de vrijwilligers op de achtergrond.

Om het financiële plaatje rond te krijgen waren ook sponsoren gevonden. Dankzij hun bijdragen kon dit toernooi georganiseerd worden.

     

                  

  

Wij zijn dan ook blij om jullie mee te delen dat dit toernooi een vervolg zal krijgen. Zet zaterdag 8 juni 2019 dus vast in je agenda en houd deze dag vrij voor het 2de Meint Heidema. Wij hopen dan weer veel teams te kunnen verwelkomen en weer zo’n mooie voetbaltoernooi te mogen organiseren.

Tot volgend jaar!!

 

Door Paula van der Woude - 9 juli 2018