Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Flevo Boys – DUNO D

Zaterdag 4 mei 2019, aanvang 14:30 uur
Sportpark Ervenbos

2 mei bij Flevo Boys: Frans Hoek Sport Keepersdag

Alle keepers van Flevo Boys en alle andere verenigingen opgelet! Voor de derde keer op rij organiseren we de Frans Hoek Sport Keepersdag. Op de velden van Flevo Boys verbeter je jouw techniek en inzicht. Je wordt getraind door professionele keepertrainers van Frans Hoek Sport. Ruim 100 deelnemers strijden om de titel beste keep(st)er van district Noord. De beste keep(st)ers van de dag mag deelnemen aan de finaledag: Beste Keeper van Nederland  aan de finaledag op het Sportpark van VVOG te Harderwijk, op 6 mei.

Iedereen ontvangt een gratis T-shirt, lunch en goodies. Doe jij mee? Schrijf je nu in.

iDEAL-grootBetaal direct via iDeal

Beste keeper van Nederland

De Keepersdag in Emmeloord staat in het teken van de Districtsvoorronde Noord. De winnaars mogen daarna in mei strijden om de titel Beste keeper van Nederland. Ongeveer 125 keepers kunnen meedoen aan de Keepersdag. Per leeftijdscategorie trainen en spelen keepers met elkaar onder begeleiding van professionele keepertrainers. Alle keepers vanaf 6 jaar zijn welkom.

Programma

De dag kent een afwisselend programma waarbij alle aspecten van het doelverdedigen aan de orde komen. De dag begint om 10.00 en is om 16.00 uur afgelopen. De keepers krijgen eerst het dagprogramma uitgelegd. Vervolgens wordt in groepen een specifiek onderdeel van het keepen behandeld. Na de eerste trainingssessie volgt een gezamenlijke lunch. ’s Middags volgen nog enkele trainingen en de één tegen één competitie. De winnaars per leeftijdscategorie mogen doorgaan naar de finale voor de eindstrijd van de Beste keeper van Nederland.

Frans Hoek

Frans Hoek is de huidige assistent/keeperstrainer van Manchester united. Voorheen werkte hij voor o.a. Ajax, FC Barcelona en Bayern München en het Nederlands leftal. Hij leidde keepers op als Edwin van der Sar, Victor Valdes, Stenley Menzo, Ruud Hesp, Jerzey Dudek en Victor Baia. Zijn visie op het keepersvak wordt wereldwijd erkend en toegepast. De deelnemers aan de Keepersdag bij Flevo Boys mogen dat zelf gaan ervaren.

Banner pagina

Door Flevo Boys - 8 maart 2016