Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Flevo Boys – Go Ahead Kampen

Zaterdag 9 december, aanvang 15:00 uur
Sportpark Ervenbos
Espelerlaan 80, 8302DC EMMELOORD

24…35…1…69…17…..Bingo!  

Afgelopen vrijdagavond was het weer “bingotime” in de kantine van Flevo Boys. Om 19.30 uur gingen de deuren open, maar de eerste belangstellenden stonden om 19.15 uur al te trappelen voor de deur. De opkomst was ook meer dan prima: zo’n 80 mensen hadden zin in een gezellige bingoavond, waar bovendien weer mooie prijzen te winnen waren.
De familie Klompe viel weer met de neus in de boter, want net als vorig jaar wisten zij weer één of meerdere prijzen in de wacht te slepen.
De prijzen waren divers, variërend van een dekbedovertrek, windlichten, theaterbonnen, een box met autoschoonmaakmiddelen, een hangstoel voor op de veranda, een fruitmand, een bijzettafeltje, kaarsen, sieraden, en diverse troostprijzen, zoals paraplu’s, sporttassen en rolmaatjes.
Naast de vijf reguliere ronde was er ook een superronde.
André Mulder trok de balletjes en maakte er een leuke avond van, waarbij assistente Jorien Klompe weer onmisbaar was. Het was opnieuw een bijzonder gezellige avond die voorbij vloog.

We bedanken alle enthousiaste deelnemers, het kantinepersoneel van Flevo Boys, winkeliers en de leden van onder andere de Business Club die een cadeau tegen een gereduceerd tarief ter beschikking hebben gesteld.
Speciale dank voor Huver Groente en Fruit (fruitmand), Bus Marknesse (rolmaatjes), theater ’t Voorhuys (2 entreekaartjes) en Lambert-Jan Boomsma (sporttassen): van hen heeft de Activiteitencommissie deze cadeau’s gratis ontvangen!

Tot volgend jaar februari: BINGO 2020!

Door Paula van der Woude - 10 februari 2019