Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Marum – Flevo Boys

Zaterdag 2 december, aanvang 15:00 uur
Sportpark De Holten
Hoornweg 40 B, 9363EH MARUM

3e Meint Heidema toernooi en we zoeken jou!!!

De organisatie van het Meint Heidema toernooi zoekt binnen onze vereniging nog naar vrijwilligers voor dit prachtige toernooi! Zonder vrijwilligers ten slotte geen vereniging en ook geen toernooi. Bent u 24 juni een dag(deel) beschikbaar om te helpen als begeleider, het verzorgen van de scheidsrechters of wilt u de verschillende teams ontvangen? Laat het ons dan weten.

We zijn volop bezig met de voorbereidingen van het grootste jeugdtoernooi bij Flevo Boys van het jaar. Op zaterdag 24 juni is het namelijk zover en wordt alweer het 3e Meint Heidema toernooi gespeeld. Er hebben zich over de hele dag 126 teams aangemeld en daarmee zit het toernooi helemaal vol!De teams komen werkelijk uit het hele land. Van Rotterdam tot aan Groningen komen ze onze club bezoeken om de laatste prijs van het jaar mee te nemen naar huis en om het seizoen goed af te sluiten.

Altijd wel iets willen doen bij de club van uw kind(eren) maar niets met voetbal, dan is dit uw kans en laat het ons weten!

Aanmelden als vrijwilliger kan via bijgaand e-mail adres: Jeugdtoernooien@flevoboys.nl of via Gerjan Timmerman, de coördinator van de vrijwilligers binnen Flevo Boys. Hij zal u graag met ons in contact brengen.

Uiteraard bent u 24 juni ook van harte welkom om te supporten!

De jongste jeugd (o7,8,9,11 en 12) speelt ‘s ochtends en de iets oudere talenten spelen ‘s middags (o10, 13 , 14 en 15).

Door Paula van der Woude - 28 april 2023