Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Flevo Boys – Jubbega

Zaterdag 30 september, aanvang 15:00 uur
Sportpark Ervenbos

Aart Reussing – Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Op maandag 26 april 2021 zijn door burgemeester Jan Westmaas de jaarlijkse lintjes uitgereikt. In onze gemeente zijn zeven koninklijke onderscheidingen. Zes keer zijn er inwoners benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau. Aart Reussing kreeg een lintje dat net een stapje hoger staat op de lijst van onderscheidingen, hij is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Aart Reussing werd in 1997 aangesteld als directeur van de Zonnebloemschool in Emmeloord. Sinds 2019 mag de school het landelijk predicaat ‘Excellente School’ voeren. Hij hielp de leerlingen met het slaan van een brug naar de samenleving. Verder was Aart voor het CDA actief binnen de raadsfractie in Noordoostpolder en zat hij in het lokale dagelijks bestuur van de partij.

Ook was er aandacht voor zijn activiteiten voor Flevo Boys, want daar is Aart ook nog altijd actief. Na zijn jarenlange actieve carrière als verdediger in het eerste elftal is hij altijd betrokken gebleven bij onze vereniging. Zo was hij elftalleider, trainer van het kaboutervoetbal (jongens en meisjes van 4,5 jaar) en nu is hij Coördinator van de prestatieteams. Ook heeft hij een belangrijk aandeel gehad in de organisatie van het G-voetbal en damesvoetbal.

Wij feliciteren Aart van harte met deze benoeming.

 

Door Paula van der Woude - 27 april 2021