Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Marum – Flevo Boys

Zaterdag 2 december, aanvang 15:00 uur
Sportpark De Holten
Hoornweg 40 B, 9363EH MARUM

ACV maatje te groot voor Flevo Boys

Flevo Boys heeft zaterdagmiddag de uitwedstrijd tegen ACV uit Assen met 4-2 verloren.

Flevo Boys was naar Assen gekomen om drie punten mee te nemen naar Emmeloord. Beide ploegen begonnen aanvallend aan de wedstrijd. Het was Justin Mulder, die voor ACV in de 7e minuut de 1-0 scoorde.  Niet veel later maakte Johan Tiems met een mooie stift de gelijkmaker voor Flevo Boys 1-1. Beide ploegen zochten voortdurend de aanval, waardoor het spel aantrekkelijk was om naar te kijken. ACV was in de combinatie net wat beter dan Flevo Boys.

In de 41e minuut werd een doelpunt van ACV afgekeurd wegens buitenspel. Maar niet veel later scoorde oud Flevo Boys speler Marco van der Heide de 2-1. Dit was tevens de ruststand.

ACV maatje te groot

Al vrij snel na de rust, scoort Matthijs Hardijk voor ACV de 3-1. Even leek het erop dat Flevo Boys de handdoek in de ring had gegooid, maar het was weer Johan Tiems die voor Flevo Boys scoorde 3-2. Met nog een half uur te spelen was de spanning weer terug in de wedstrijd.

In de 65e minut werd Johan Tiems gewisseld voor Madih Doufikar. Johan komt net terug van een blessure en had zijn kruit verschoten. Na de wissel scoorde Ezra Schrijver met een volley de 4-2 voor ACV. De wedstrijd  was gestreden. Flevo Boys probeerde het nog wel, maar ACV was toch een maatje te groot.

Volgende week is er weer een uitwedstrijd voor Flevo Boys. Buitenpost is de tegenstander, aanvang wedstrijd 14:00 uur.

Opstelling: Rodney Rosink(K), Arnoud Post (75. Bas Bakker), Björn Adams, Marc Reussing, Roelof Strikwerda, Ivar Span, Aran Nijboer, Aron Strengholt (75. Tomas Boer), Frank Post, Yumé Ramos en Johan Tiems (60. Madih Doufikar).

Wissels: Jeffrey Meijer(RK) , Bas Bakker,  Tomas Boer, Duane Tjen a Kwoei,  Madih Doufikar

Door Peter Santbergen - 18 januari 2020