Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Flevo Boys – ASV Dronten

Zaterdag 3 juni 2023, aanvang 15.00 uur
Sportpark Ervenbos

Ben Vinke benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau

Op woensdag 26 april 2023 zijn door burgemeester Roger de Groot de jaarlijkse lintjes uitgereikt. Ben Vinke werd benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau.

Ben VinkeĀ  is decennia lang met veel toewijding en precisie te werk gegaan in zijn bestuur- en vrijwilligerswerk voor kerk, koor en sportvereniging. Momenteel is hij voorzitter van de kerkenraad en voorzitter van het Christelijk Mannenkoor Emmeloord. Ben is jarenlang voorzitter geweest van Flevo Boys en is hij nog steeds actief, onder meer als vertrouwenspersoon. Hiernaast maakte Ben zich ook sterk voor het voetbal in heel Noord-Nederland, waarvoor hij eerder door de voetbalbond is onderscheiden. Daarnaast was hij onder meer als voorlezer een kwart eeuw betrokken bij De Noordoostpolder Dictee.
Genoeg reden om op deze manier waardering voor dit vrijwilligerswerk uit te spreken.

Als grote verrassing voor Ben werd ook zijn vrouw Rita benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau. Wij feliciteren beide met deze onderscheiding.

Op de foto het echtpaar Vinke, Jaap Tol en Henderikus Oostra die namens de vereniging aanwezig waren bij deze feestelijke gelegenheid.

Door Mascha Rijckenberg - 27 april 2023