Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Marum – Flevo Boys

Zaterdag 2 december, aanvang 15:00 uur
Sportpark De Holten
Hoornweg 40 B, 9363EH MARUM

Bewogen week voor het G-voetbal team

Afgelopen week was het Flevo Boys G-voetbal team veel in het nieuws. Op maandag 14 januari werd in Eindeloos uit handen van de nieuwe uitbater een bedrag ontvangen van €146 in verband met het Goede Doel broodje van de maand oktober. Een mooi resultaat gegeven de wens van de voetballers voor nieuwe tassen.

Op woensdag avond was het G-team uitgenodigd voor de sportgala avond in ‘t Voorhuys. In de nieuwe categorie “Aangepast sporten” werd het G-team letterlijk in het schijnwerpers op het podium gezet en werd naast een medaille voor iedere speler en coach/trainer een bedrag van €150 verkregen om te besteden bij de sponsor Boomsma. Er wordt onderzocht of er nieuwe tassen kunnen worden verkregen voor de mooie bijdragen bij elkaar.

Op zaterdag 19 januari, wel een heel koude dag, werden wedstrijden gespeeld tegen Vitree uit Kampen. Blijkbaar was het B-team onder de indruk van het gebeuren in de afgelopen week, want er werd met grote cijfers verloren van Vitree B-team, 3-8 na een ruststand van 3-3. Gelukkig zorgde het C-team voor de balans, want na een ruststand van 5-0 werd uiteindelijk met 6-3 gewonnen van het Vitree C-team. Het G-team mag weer even gaan rusten.

Door Peter Santbergen - 22 januari 2019