Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Flevo Boys – Jubbega

Zaterdag 30 september, aanvang 15:00 uur
Sportpark Ervenbos

Cursus spelbegeleider/pupillenscheidsrechter

Nieuwe cursus spelbegeleider/pupillenscheidsrechter

Elke zaterdag moeten er weer grote aantallen wedstrijden bezet worden met spelbegeleiders/pupillenscheidsrechter.

Daarom zijn we op zoek naar jou!!

Bij Flevo Boys start er 23 oktober een nieuwe cursus spelbegeleider/pupillenscheidsrechter. Maar dan moeten we wel 18 cursisten hebben. Er zijn nog plaatsen vrij. Dus meld je snel aan.
Ben je 12 jaar of ouder en  het (bege)leiden van pupillenwedstrijden lijkt je gaaf? Dan is dit de opleiding die je moet gaan volgen.

In het pupillenvoetbal draait het vooral om spelplezier en ontwikkeling van voetballers. Daaraan kan je als spelbegeleider of pupillenscheidsrechter een positieve bijdrage leveren. Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het begeleiden van wedstrijden heeft de KNVB Academie de opleiding Spelbegeleider/Pupillenscheidsrechter ontwikkeld. De opleiding is opgezet volgens het systeem van ‘blende learning’: je leert tijdens de cursusavonden, in de praktijk en door middel van een app. op je telefoon of tablet.

Dit is een mooie kans om je persoonlijk te ontwikkelen.

Als lid van Flevo Boys is deze cursus gratis voor jou. (ben je geen lid van Flevo Boys informeer dan eerst bij je eigen club of die deze cursus voor je willen betalen) Maar het is vooral leuk om die jongste kinderen te begeleiden in het voetbalspel. Het kost je alleen wat tijd.(twee contactavonden en 2 stagewedstrijden)

Aanmelden kan bij Peter Tempel (scheidsrechter@flevoboys.nl)of Wout Jongman (wedstrijdsecretariaat@flevoboys.nl) Maar ook voor vragen kun je bij beide heren terecht.

Voor meer informatie over de cursus zie de bijlage.

“FLUITEN IS LEUK”

Door Peter Santbergen - 26 september 2019