Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Marum – Flevo Boys

Zaterdag 2 december, aanvang 15:00 uur
Sportpark De Holten
Hoornweg 40 B, 9363EH MARUM

De club? Dat zijn we met z’n allen!

KWOOT communicatie & reclame is de wedstrijdsponsor van de bekerfinale op 8 juni. “Gewoon…, omdat de vereniging dat verdient.”

“Het is fantastisch om te zien hoe het eerste elftal van Flevo Boys zich na de promotie wist te handhaven in de hoofdklasse. En dan ook nog even de bekerfinale halen. Dat verdient een grote pluim voor de technische staf en de spelers. Samen hebben ze de opgaande lijn binnen de vereniging weten vast te houden”, vindt directeur Koos in’t Hout van KWOOT communicatie & reclame, de wedstrijdsponsor van de bekerfinale op 8 juni. “Gewoon…, omdat de vereniging dat verdient.”

Hoewel gevestigd in Dronten, is KWOOT al meer dan tien jaar verbonden aan de Businessclub Flevo Boys. De laatste zes jaar als platina-sponsor. “We voelen ons er thuis, de sfeer is goed en er heerst een gevoel dat doet denken aan de pioniersperiode van de polders. Samen moet je het doen, samen kom je verder.” In de voorbereidingen op de bekerfinale werkt KWOOT ondertussen aan programmaboekjes, entreekaarten en de opstellingsformulieren. “We moeten er met z’n allen een mooi feestje van maken.”

Vernieuwende communicatie

KWOOT bestaat inmiddels al weer meer dan 30 jaar en richt zich op vernieuwende vormen van communicatie en reclame. Zowel in de strategische en conceptmatige hoek van het vak, als ook in de uitvoering van media-campagnes, video, websites en content-marketing. “Wij zijn opgegroeid in de landbouw, kennen die sector van binnen en van buiten. Daardoor bieden we specifieke toegevoegde waarde voor bedrijven in agro & food”, aldus Koos in’t Hout. Bekende bedrijven in de Noordoostpolder waar KWOOT voor werkt zijn Tolsma-Grisnich, Zuidberg en DT Dijkstra. Maar ook klanten als BASF, Rabobank, Aviko Potato, Aeres Hogeschool, Massey Ferguson en Valtra komen naar voren in de KWOOT-portfolio.

Mooie kans voor alle sponsoren

Naast KWOOT heeft ook ‘Het Uitzendbureau’ in Vollenhove zich al spontaan gemeld als balsponsor voor de bekerfinale. En uiteraard staat hoofdsponsor Broodnet op een prominente plaats in het programmaboekje van de wedstrijd. Daarnaast hebben tal van sponsoren – ook die van tegenstander VEV’67 uit Leek – al een advertentie toegezegd. En wie nog geen extra sponsorbijdrage heeft geleverd maar zich wel verantwoordelijk voelt om dat alsnog te doen, kan zich uiteraard nog melden bij penningmeester Jaap Tol van Flevo Boys. “Het mooie van zo’n sportieve climax aan het eind van het succesvol seizoen is dat je met alle sponsoren tezamen de club nog even een flinke financiële duw in de rug kunt geven. Dat heeft ze absoluut nodig, en dat is ook wat ze verdient. Want de club, dat zijn we met z’n allen”, besluit Koos in’t Hout.

Sponsormogelijkheden (á € 250,-) die nog beschikbaar zijn:

  • line-up sponsor: uitgebreide naamsvermelding door speaker tijdens de line up
  • wisselspeler sponsor: naamsvermelding door speaker bij elke wissel
  • doelpunten sponsor: naamsvermelding door speaker bij elk doelpunt
  • bloemensponsor: naamsvermelding door speaker tijdens de huldiging
  • sponsor van professioneel video-verslag cupfinal
  • advertenties in het programmaboekje (€ 100,- voor een hele pagina)

Meer weten? Specifieke wensen? Neem dan contact op met Jaap Tol: 06 – 50 839 120

Door Flevo Boys - 16 mei 2019