Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Flevo Boys – Hoogeveen

Bekerwedstrijd zaterdag 30 maart 2019, aanvang 17:00 uur
Sportpark Ervenbos

DRINGEND GEZOCHT: enthousiaste coördinatoren voor JO13 en JO15

Flevo Boys is dringend op zoek naar nieuwe enthousiaste coördinatoren voor de JO13 en JO15. We hebben al diverse oproepen gedaan, maar daaraan is nog niet echt gehoor aangegeven. Maar misschien is het niet helemaal duidelijk wat het precies inhoudt om coördinator bij Flevo Boys te zijn.

Allereerst ben je onderdeel van de voetbalcommissie. Samen zorgen jullie ervoor dat alles rondom de teams geregeld wordt.

Nadat de teamindelingen bekend zijn, ga je op zoek naar leiders en trainers. Met hen heb je het hele seizoen goed contact. Je helpt de leiders en trainers met alles dat nodig is om het seizoen goed te laten verlopen voor elk team dat je onder je hoede hebt. Denk daarbij aan trainingen en wedstrijden. Mocht een team bijvoorbeeld problemen hebben qua blessures en hebben ze niet voldoende spelers voor de wedstrijd, dan regel je met andere teams hoe je elkaar kunt helpen. Je bekijkt diverse trainingen en wedstrijden om zo tot een goede beoordeling te kunnen komen voor de volgende teamindelingen.

Daarnaast heb je 1x per maand samen met de voetbalcommissie een vergadering. Verder wordt je geacht om af en toe een zaterdagochtend in de commissiekamer te staan om te helpen bij de sleutelafgifte van de kleedkamers.

Ben jij diegene die wij zoeken? Heb jij nog (wat) vrije tijd over en zin om die vrije tijd in een leuke club als Flevo Boys te steken….. meld je dan snel aan!!

Je kunt/mag het coördinatorschap van de JO13 en JO15 ook met z’n tweeën of drieën oppakken. Dus vraag die vriend of vriendin!

Wil je eerst meer informatie of gewoon een gesprek aangaande het coördinatorschap, dat kan natuurlijk ook. Stuur dan een email naar onze secretaris Mascha Rijckenberg. Zij kan je uit eigen ervaring goed informeren.

 

 

 

Door Paula van der Woude - 10 augustus 2018