Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Broekster Boys – Flevo Boys

Zaterdag 7 oktober, aanvang 14:30 uur
Sportpark Damwoude
Lytse Loane 124, 9104CJ DAMWALD

En de Kampeernacht was ….. geweldig!

Het ‘Kom uit je tent’ Festival vond dit weekend op diverse locaties in de NOP plaats! De leukste kampeerlocatie voor de jeugd was bij uitstek veld 7 op het terrein van onze mooie club Flevo Boys.

Nadat de circa 20 tenten waren opgezet en de ouders vriendelijk werden verzocht het terrein te verlaten 😊 begon de ‘Kampeernacht’ vol verrassingen. Virgil sportschool trapte de avond af met een fantastisch programma met allerlei voetbal gerelateerde spelletjes. Behendigheid, inzicht, tactiek alles kwam aan bod. Dank Virgil voor deze aftrap.

Na een patatje in de kantine te hebben gegeten, dacht een aantal te kunnen ouwehoeren in of bij de tent, maar eerst moest het Emmeloordse bos nog even verkend worden. André had zijn bus geblindeerd en met Halloween geluiden op de achtergrond werden de groepjes in het pikkedonker achter in de bus vervoerd naar het startpunt van de dropping. De dropping was spannend, maar er werd goed samengewerkt en super goed op elkaar gepast. Bij aankomst op de club (het was inmiddels zaterdag) kreeg MO11 een prijs als winnaar voor de dropping en Noa een prijs voor het dragen van de mooiste pyjama.

Na een korte nacht werd er in de Business Club ontbeten. Hoe leuk was het dat een aantal spelers, de trainer en assistent trainer van het eerste hierbij aanwezig waren. Kortom veel lol en weinig slaap gehad. Volgend jaar zeker weer,  want hoe gaaf was dit…..

Bedankt

Een “DANK-JE-WEL” aan Nynke Andringa voor de foto’s en de stand-bye voor de EHBO en natuurlijk ook aan alle mensen die vrijdagavond/-nacht en zaterdagmorgen geholpen hebben. Altijd onmisbaar die hulp!

En een hartelijk dank aan onze sponsoren:

Door Paula van der Woude - 13 juni 2022