Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Marum – Flevo Boys

Zaterdag 2 december, aanvang 15:00 uur
Sportpark De Holten
Hoornweg 40 B, 9363EH MARUM

Even wat anders: Rijden voor #ukraine

Het is op dit moment niet prettig in de wereld. Bij ons niet, maar helemaal niet in Oost-Europa. Iedereen weet van de situatie in Oekraine. Daar is veel hulp gewenst.

Vorige week maandag werden de BCF leden Andre Mulder van Interemm, Jaap Tol van Wiz-arts, Erik Vroom van Folkers Zonwering en Martijn Zilverberg door een organisatie benaderd met de vraag of zij een vervoer voor hulpgoederen konden regelen naar Polen ( tot ca 30 km van de Oekrainse grens). Na een snel overleg werd door de heren besloten dat te doen.

                                     

Andre Mulder met zijn Scania trekker en aanhanger van AGPRO (dank aan Frank Aarden), alsmede een Interemm bus met aanhanger werden op 9 maart volgeladen met hulpgoederen, waarna op 10 maart de heenreis begon. Op 11 en 12 maart werden de goederen afgeleverd bij de grens, en kon de terugreis beginnen. Op deze terugreis werden ook nog een Oekrainse moeder met haar 2 kinderen mee terug genomen, welke een onderdak hebben gevonden in de Noordoostpolder.

Op de Facebook pagina’s van Andre Mulder (https://www.facebook.com/andre.mulder.397) en die van Jaap Tol (https://www.facebook.com/jaap.tol.54) is een reisverslag te zien . Zeer indrukwekkend.

Wij hebben diep respect voor deze mannen die dit hebben uitgevoerd. Het zal een diepe indruk hebben gemaakt.

Derhalve roepen wij jullie op om (wanneer je dit nog niet hebt gedaan) de organisatie die dit voor zijn rekening heeft genomen te steunen met een donatie op rekeningnummer:

NL75RABO0363016937

tnv J.H.P. Tol

Wij bevelen dit van harte aan.

Door Jan Papma - 14 maart 2022