Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Broekster Boys – Flevo Boys

Zaterdag 7 oktober, aanvang 14:30 uur
Sportpark Damwoude
Lytse Loane 124, 9104CJ DAMWALD

Familiedag 2022 – ronduit geslaagd!

Het heeft even geduurd, maar we waren allemaal nog even aan het bijkomen van deze geweldig gezellige dag! 

Vanaf 11:00 uur stroomden de teams binnen op het complex van Flevo Boys en om 11:30 uur startte de warming-up onder leiding van Eco Kleefstra, Aron Kleefstra en Rilana Karmelk

Om 12:00 uur startte het 5×5 toernooi. Er werden veel wedstrijdjes gespeeld, in totaal twee poules en nog een eindwedstrijd. Ondertussen konden de kinderen zich vermaken op het springkussen en de buikschuifbaan.

Om 17:00 uur was het 5×5 toernooi afgelopen en mochten de kabouters om 17:15 uur aftrappen tegen het 1e. Daarna was het de beurt aan het G-team, die 2x 15 minuten mochten spelen tegen het 1e.

Ook dit jaar werden er een aantal teams gehuldigd die kampioen waren geworden. Dit waren: JO11- 1, JO11-3, JO12-1, JO13-1 en JO23-2.

Daarnaast won Jared Westveer de Diederik Boer Award voor minst gepasseerde keeper. Voor de Arie van der Wal Bokaal hadden we dit jaar twee winnaars, namelijk Jeen Lumens en Jase Koster. Zij maakten allebei de meeste doelpunten dit seizoen.

Tot slot de uitslag van het 5×5 toernooi. De winnaar van het 5×5 toernooi was Fc Kannetje, zij wonnen een gesponsorde prijs namens Da Enzo, een gratis pizza naar keuze voor ieder teamlid.

Uiteraard was er dit jaar ook een prijs voor het leukst geklede team, een heerlijke slagroomtaart gesponsord door , gewonnen door de Flamingoals.

Tot slot was er natuurlijk ook een troostprijs voor het laatst geëindigde team, FC Sterrenbuurt. Zij mochten wat lekkers te eten uitkiezen van de BBQ. Die had John van Beek ondertussen weer aangestoken, waar voor iedereen wat lekkers was te vinden. DJ Erik begon al vroeg met draaien en iedereen genoot nog van het lekkere weer op het nieuwe terras. Halverwege de avond kwamen de voetjes van de vloer en voordat we het wisten was de avond alweer voorbij.

We bedanken de fotografen Bertus Willems voor zijn impressie van de hele dag. En ook Robin Dijkstra, hij heeft de teamfoto’s gemaakt. Die verschijnen deze week in een apart bericht.
De foto’s kunnen voor eigen gebruik gedownload worden van de website.

Nynke Zoethout die de EHBO-taken voor deze dag op zich nam: dank je wel!

En dan ook natuurlijk alle vrijwilligers die tijdens deze Familiedag actief zijn geweest: HEEL HARTELIJK DANK !

 

Door Paula van der Woude - 29 juni 2022