Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Flevo Boys – Jubbega

Zaterdag 30 september, aanvang 15:00 uur
Sportpark Ervenbos

Familiedag 2023

Ook dit jaar mochten we weer knallen met de Familiedag. Het weer was net zoals voorgaande jaren: FANTASTISCH. Daarop hoopten wij ook tijdens de voorbereidingen, die al maanden geleden waren begonnen.

Vanaf 08:00 uur waren verschillende vrijwilligers al druk bezig met de voorbereidingen. Kantinevoorraad bijvullen, vlaggen ophangen, velden klaarzetten, muziek en geluid installeren en ook de springkussens en buikschuifbaan werden klaargezet.

Om 11:30 uur werd de Familiedag afgetrapt met een warming-up onder leiding van Eco Kleefstra van Bij Eco, Aron Kleefstra en Rilana Karmelk.

Het 5×5 toernooi startte om 12:00 uur. Dit jaar hadden zich 52 teams aangemeld. Ieder team speelde 2x een poule en nog een eindwedstrijd.

Rond 17:00 uur was het toernooi afgelopen en werd er op het hoofdveld ruimte gemaakt voor de volgende activiteit. Om 17:15 uur trapten de kabouters af tegen de spelers van het 1e elftal. Daarna werd het veld wat groter gemaakt en mocht ook het G-team proberen het 1e elftal in te maken. Dit alles gebeurde onder toezicht van een groot publiek.

Rond 18:00 uur werd het hoofdveld vrijgemaakt voor de huldigingen van dit seizoen. Het begon natuurlijk met alle teams die kampioen waren geworden. De Diederik Boer Award ging dit jaar naar Bjorn Elgersma en de Arie van der Wal Bokaal werd gewonnen door Jake Zlatan de Ridder.

De winnaar van het 5×5 toernooi kon een lekkere slagroomtaart ophalen en het winnende team was ‘FC zou je nooit doen’. De troostprijs was voor ‘Kamer 9’, zij eindigden als laatste en konden een heerlijk broodje hamburger ophalen bij de BBQ.

Om 19:00 uur begon de feestavond met DJ Kai. Het rookkanon ging aan, er werden lekkere plaatjes gedraaid en er was een heuse lichtshow. Een mooi einde van weer een fantastische Familiedag:

OP NAAR DE FAMILIEDAG 2024!

Met dank aan Nynke Zoethout voor de foto’s.

En natuurlijk aan het team en de hulptroepen die deze Familiedag organiseerde en mogelijk maakte: heel hartelijk dank!

 

 

Door Paula van der Woude - 27 juni 2023