Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Flevo Boys – Jubbega

Zaterdag 30 september, aanvang 15:00 uur
Sportpark Ervenbos

Flevo Boys haalde snel de spanning uit de derby tegen plaatsgenoot Emmeloord.

Op een zonovergoten sportpark waren alle ingrediƫnten aanwezig voor een prachtige wedstrijd. Echter, door de snelle voorsprong van Flevo Boys werd het uiteindelijk geen echte wedstrijd. Flevo Boys domineerde vanaf het begin en liet er geen twijfel over bestaan wie de baas was op het veld.

Foto’s Annalies Klompe

Na een aantal oefenwedstrijden begon het nu echt voor Flevo Boys. Dit keer was het menens, want ze stonden tegenover stadsgenoot SC Emmeloord in een belangrijke bekerwedstrijd. Flevo Boys zette vanaf het begin de toon met een hoog tempo, waarmee SC Emmeloord duidelijk moeite had.
Binnen een kwartier stond het al 0-2 in het voordeel van Flevo Boys, en SC Emmeloord leek geen antwoord te hebben op het spel van Flevo Boys. De ruststand was 0-4 in het voordeel van Flevo Boys, en op dat moment leek de wedstrijd al gespeeld.

Flevo Boys speelde na rust in een lager tempo

Flevo Boys speelde na rust in een lager tempo, maar SC Emmeloord slaagde er niet in daarvan te profiteren. Er waren ook de nodige wissels, wat begrijpelijk was gezien de stand. Uiteindelijk slaagde Flevo Boys er nog twee keer in om te scoren, waardoor de eindstand op 0-6 kwam. Een overtuigende overwinning voor Flevo Boys!

Scoreoverzicht

0-1 : Johan Tiems
0-2 : Jelmer Dijkman
0-3 : Thomas Potters
0-4 : Johan Tiems
0-5 : Thom Bos
0-6 : Jelle Brands

 

 

Door Peter Santbergen - 3 september 2023