Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Broekster Boys – Flevo Boys

Zaterdag 7 oktober, aanvang 14:30 uur
Sportpark Damwoude
Lytse Loane 124, 9104CJ DAMWALD

Flevo Boys haalt Henk Buimer terug als assistent-trainer

Flevo Boys heeft Henk Buimer voor komend seizoen aangesteld als assistent-trainer. Na vier jaar keert hij terug bij zijn oude club om hoofdtrainer Arjen Postma te assisteren bij het eerste elftal.

Flevo Boys heeft Henk Buimer voor komend seizoen aangesteld als assistent-trainer. Na vier jaar keert hij terug bij zijn oude club om hoofdtrainer Arjen Postma te assisteren bij het eerste elftal. “Ik was positief verrast door het telefoontje van Flevo Boys en voel me vereerd om terug te zijn bij deze prachtige club”, reageert Buimer op zijn terugkeer naar Emmeloord. Buimer tekent een contract voor één seizoen.

Volgens Arjen Postma is Henk met zijn ervaring als assistent een goede aanvulling. De terugkeer van Buimer betekent ook een hernieuwde samenwerking met hoofdtrainer Postma. “Arjen was aanvoerder in de tijd dat ik assistent-trainer was bij Flevo Boys. Leuk om opnieuw met hem samen te mogen werken.”

Buimer was vorig seizoen hoofdtrainer bij VV Zalk. Daarvoor werkte hij als assistent van voormalig Flevo Boys trainer Wiljan Mossing Holsteyn bij WHC uit Wezep. “We waren op zoek naar een ervaren assistent en zijn verheugd dat Henk terug wil keren”, aldus Flevo Boys voorzitter Henderikus Oostra.

Door Flevo Boys - 10 december 2021