Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Flevo Boys – Jubbega

Zaterdag 30 september, aanvang 15:00 uur
Sportpark Ervenbos

Flevo Boys heeft uitduel tegen NSC Nijkerk verloren

NSC Nijkerk was uiteindelijk te sterk voor Flevo Boys. Na de 0-1 kon Flevo Boys geen vuist meer maken om de wedstrijd nog naar zich toe te trekken. NSC Nijkerk won met 2-0 van Flevo Boys

Na twee onnodige nederlagen was het weer eens tijd voor Flevo Boys om drie punten te pakken. Dat moest dan gebeuren in de uitwedstrijd tegen NSC Nijkerk. Beide ploegen begonnen niet overtuigend aan de wedstrijd. Na zo’n 30 minuten te hebben gespeeld, waren de ploegen gelijkwaardig. Flevo Boys creëerde een paar kansen, maar tot scoren kwamen ze niet.
Op slag van rust lukte dat de thuisploeg wel. Rodney Rosink kwam ver uit zijn doel om een bal te onderscheppen. Hij werd echter omspeeld. Bij de tweede paal was Jonathan Martina die de voorzet binnen tikte. De ploegen gingen rusten met een 1-0 stand.

“Weinig creativiteit en slordig voelbal”

In de tweede helft was Flevo Boys niet bij machte om de achterstand weg te werken. Het spel van Flevo Boys was erg onrustig, wat resulteerde in slordig voetbal. Ook miste Flevo Boys creativiteit. Het bleef bij een enkel schot op doel. In de 73e minuut gooide NSC Nijkerk de wedstrijd op slot. Een voorzet vanaf de linkerkant kon eenvoudig worden binnengewerkt door Jonathan Martina (2-0). Wat tevens de eindstand was.

De eerstvolgende competitiewedstrijd speelt Flevo Boys op zaterdag 23 november. Dan is op sportpark Ervenbos Staphorst de tegenstander.

Opstelling:  Rodney Rosink(K), Arnoud Post, Roelof Strikwerda,  Bjorn Adams,  Duane Tjen-A-Kwoei, Aron Strengholt, Marcel Schaapman, Tomas Boer ( 71. Ivar Span) , Timon Rorije, Yumé Ramos, Madih Doufikar (71. Lars de Boer)

Wissels: Klaas Nentjes(RK), Bas Bakker, Ivar Span, Lars de Boer, Wesley Meijer

Door Peter Santbergen - 9 november 2019