Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Broekster Boys – Flevo Boys

Zaterdag 7 oktober, aanvang 14:30 uur
Sportpark Damwoude
Lytse Loane 124, 9104CJ DAMWALD

Flevo Boys legt hoofdtrainer Arjen Postma vast tot zomer van 2024

Flevo Boys heeft het contract van hoofdtrainer Arjen Postma met twee seizoenen verlengd. De oefenmeester ligt nu vast tot de zomer van 2024.

Flevo Boys heeft het contract van hoofdtrainer Arjen Postma met twee seizoenen verlengd. De oefenmeester ligt nu vast tot de zomer van 2024. “Zeven jaar was ik als speler aan de club verbonden. Als trainer zit ik nu mijn tweede jaar. Ik voel me erg thuis bij deze club en ik ben heel blij dat ik het vertrouwen krijg om door te gaan”, reageert Postma op de contractverlenging.

De juiste man op de juiste plaats

Postma is volgens voorzitter Henderikus Oostra een goede trainer die bij de club past. Maar bovenal is hij ook een fijn mens. “Hij is hier de juiste man op de juiste plaats. Die combinatie maakt het dat wij met vertrouwen de komende twee jaar met Arjen tegemoet gaan.” Door in een vroegtijdig stadium met de trainer in gesprek te gaan, heeft het bestuur van Flevo Boys bewust gekozen voor rust, duidelijkheid en continuïteit. “We zijn zeer tevreden over het functioneren van Arjen”, zegt de voorzitter. “Dat blijkt bijvoorbeeld uit de duur van het nieuwe contract. We investeren met deze trainer in de lange termijn.”

Doorstroming jeugd

Arjen Postma volgde in 2020 Kevin Waalderbos op en zit nu midden in ‘het tweede corona-jaar.’ Onder zijn leiding had Flevo Boys in het afgebroken seizoen 2020 – 2021 een prima seizoenstart. Op dit moment staat het elftal na tien wedstrijden op de 6e plaats in een competitie waarin veel ploegen aan elkaar gewaagd zijn. Postma staat achter de ambitie van de club en geeft veel aandacht aan de doorstroming van jeugdspelers.

Door Flevo Boys - 3 december 2021