Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

EVV – Flevo Boys

25 september 2019, kwalificatieronde 2 BV aanvang 20:00 uur
Sportpark In de Bandert, Sportpad 3 Echt

Flevo Boys lijdt eerste nederlaag van het seizoen

Flevo Boys verloor vanmiddag met 0-1 van Sparta Nijkerk. Dit is de eerste nederlaag van het seizoen voor de Boys.

Flevo Boys begon zwak aan de wedstrijd. De beginfase van de wedstrijd was voor Sparta Nijkerk, wat resulteerde in de dertiende minuut in goal van Janic Makizodila (0-1).
Flevo Boys had moeite om door het sterke verdedigingsblok van Sparta heen te komen.  Na de 0-1 wisten beide ploegen weinig te creëren.  De 0-1 was tevens de ruststand.

Probleem met het afmaken

Na rust heeft Flevo Boys wel meer de bal, maar tot echt grote kansen komt de ploeg nog altijd niet. Ondanks dat er kansjes komen, mist Flevo Boys een echte afmaker. Zo zijn er in de eindfase nog  kansen voor Frank Post, kopt op de lat en invaller Timon Rorije weet ook de bal niet in te koppen. Daarnaast zijn er nog enkele vrijtrappen net buiten de zestien maar Doufikar schiet deze over. Is het scherpte, pech. De staf heeft nog iets om over na te denken, om stappen te zetten.  Op basis van de tweede helft had een gelijkspel er wel ingezeten.

Volgende week speelt Flevo Boys een uitwedstrijd tegen scv Apeldoorn, aanvang 15:00 uur.

Opstelling: Rodney Rosink (K),   Arnoud Post,  Lars Klijnstra,  Bjorn Adams, Roelof Strikwerda (65. Duane Tjen-A-Kwoei), Aran Nijboer, Ivar Span(73. Timon Rorije),  Aron Strengholt, Johan Tiems,  Frank Post ,  Madih Doufikar

Wissels:  Jeffrey Meijer(K),   Tjen-A_Kwoei, Timon Rorije, Lars de Boer, Richard Scholten

Door Peter Santbergen - 6 oktober 2018