Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Broekster Boys – Flevo Boys

Zaterdag 7 oktober, aanvang 14:30 uur
Sportpark Damwoude
Lytse Loane 124, 9104CJ DAMWALD

Flevo Boys na verlies dieper in degradatiezorgen

Flevo Boys ging met 1-0 onderuit tegen concurrent SDV Barneveld. De kans op directe handhaving is door de nederlaag kleiner geworden.

Foto’s Annalies Klompe

Flevo Boys begon nagenoeg met de zelfde basis als vorige week tegen Eemdijk aan de wedstrijd. Alleen moesten ze het zonder de “man of the match” van vorige week doen Saïd Hassan. Hij was geschorst voor deze wedstrijd, voor hem stond Roelof Strikwerda in de basis. Het was een wedstrijd waar veel druk op stond, mooi en goed voetbal was even niet belangrijk. Het gaat uiteindelijk om het eindresultaat.

De enige treffer van de wedstrijd viel laat in de tweede helft, tien minuten voor tijd kopte Rob Knul namens SDV Barneveld de 1-0 binnen.  De nederlaag van Flevo Boys heeft geen gevolgen voor de stand op de ranglijst. Flevo Boys blijft met nog twee duels op de veertiende plaats staan. Uiteindelijk is nog van alles mogelijk, maar dan moeten de laatste twee wedstrijden wel gewonnen worden. Om te beginnen volgende week zaterdag thuis tegen WV-HEDW en de week erop uit tegen d’ Olde Veste’54.

Door Peter Santbergen - 14 mei 2023