Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Broekster Boys – Flevo Boys

Zaterdag 7 oktober, aanvang 14:30 uur
Sportpark Damwoude
Lytse Loane 124, 9104CJ DAMWALD

Flevo Boys onnodig onderuit tegen Berkum

Bij Flevo Boys dachten ze dat het al 5 december was. Cadeautjes werden weggegeven en de talloze kansen werden niet benut. De wedstrijd eindigde in een 2-3 stand.

Flevo Boys begon niet sterk aan de wedstrijd. De eerste kansen waren voor Berkum. Met name Johnsen Bacuna was meerdere malen te snel voor de verdediging van Flevo Boys. Na 10 minuten kreeg Flevo Boys meer grip op de wedstrijd. De eerste kans was gelijk een doelpunt voor Yumé Ramos. Het doelpunt werd afgekeurd i.v.m. buitenspel.
Enkele minuten later gaf Bas Bakker een dieptebal op Yumé Ramos, hij legde de bal op de 16 en Madih Doufikar ronde af 1-0.

Halverwege de eerste helft scoorde Berkum de 1-1. Dit na een misverstand in de verdediging. De 1-1 was tevens de ruststand.

“Flevo Boys doet zichzelf tekort”

In het begin van de tweede helft kreeg Flevo Boys legio kansen. Maar deze werden niet benut. Zoals het vaak gaat, benut je zelf de kansen niet dan gaat de tegenstander ermee heen. Door een foute terugspeelbal, kreeg Berkum de kans op de 1-2. Dit cadeautje werd benut door Chris van der Meulen. Flevo Boys ging niet bij de pakken neerzitten en kreeg kans op kans. Is het zo’n dag. Ja het was zo’n dag, hard werken werd niet beloond.

In de 79e minuut is het wederom de gevaarlijkste man van Berkum,  Johnsen Bacuna die de 1-3 scoorde.  Met nog 10 minuten te spelen probeerde Flevo Boys het nog wel, maar het gemis aan creatieve spelers brak ze op. In de extra tijd is het Bjorn Adams die de 2-3 scoorde. Het was weer een wedstrijd van Flevo Boys waar onnodig punten werden verloren.

Volgende week is er een uitwedstrijd tegen NSC Nijkerk, aanvang 14:30 uur.

Opstelling:  Rodney Rosink(K), Arnoud Post, Roelof Strikwerda (69. Duane Tjen-A-Kwoei),  Bjorn Adams, Bss Bakker, Ivar Span, Aron Strengholt (69. Marcel Schaapman), Tomas Boer , Timon Rorije, Yumé Ramos, Madih Doufikar

Wissels: Remco Bruinsma(RK), Duane Tjen-A-Kwoei, Marc Reussing, Marcel Schaapman

Door Peter Santbergen - 2 november 2019