Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Flevo Boys – Go Ahead Kampen

Zaterdag 9 december, aanvang 15:00 uur
Sportpark Ervenbos
Espelerlaan 80, 8302DC EMMELOORD

Flevo Boys verliest inhaalduel bij SDC Putten

Flevo Boys laat dure punten liggen bij SDC Putten. Uiteindelijk wist oud profvoetballer Sander Duits de winnende goal te maken voor SDC Putten 3-2.

In het begin van de wedstrijd waren de ploegen aan elkaar gewaagd. De eerste grote kans van de wedstrijd was voor SDC Putten, maar het schot ging over. Hierna kreeg Flevo Boys ook enkele kansen en is het Timon Rorije die de bal binnenschoot 0-1. Na de openingstreffer zette SDC Putten aan en combineerde er lustig op los. In deze fase van de wedstrijd zakte Flevo Boys steeds verder in. In de 28ste minuut maakte SDC Putten de verdiende gelijkmaker 1-1.

In het laatste kwartier van de eerste helft kreeg Flevo Boys nog wel de nodige kansen, maar wist deze niet te benutten. De ploegen gingen rusten met een 1-1 stand.

Flevo Boys trok aan kortste eind

Na rust kwam SDC Putten al na 2 minuten spelen op voorsprong via Jurian van den Brink. En nog geen 3 minuten later wist Johan Tiems, na een fraaie actie, de 2-2 binnen te schieten. De wedstrijd golfde op en neer. SDC Putten combineerde aardig, maar Flevo Boys kreeg de beter kansen. Na iets meer dan een uur spelen tekende oud profvoetballer Sander Duits voor de winnende 3-2.  In de eindfase probeerde Flevo Boys er nog een punt uit te slepen, maar SDC Putten trok uiteindelijk de wedstrijd over de streep.

Net als vorige week was er onnodig puntverlies, er had zeker meer ingezeten.  Volgende week speelt Flevo Boys een uitwedstrijd voor de districtsbeker tegen Buitenpost.

Door Peter Santbergen - 23 februari 2019