Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Flevo Boys

Flevo Boys verliest met 0-1 van AZSV

Flevo Boys heeft tegen AZSV verloren met 0-1. Wedstrijd werd gekenmerkt door twee ploegen die goed stonden te verdedigen, maar weinig kansen creëerden.

In de hoofdklasse B waren er al een paar wedstrijden afgelast, maar de omstandigheden in Emmeloord waren prima.

De eerste helft werd gekenmerkt door twee ploegen die wel wilden aanvallen maar uiteindelijk weinig kansen creëerden.  Dit kwam mede door een goed verdedigend blok aan beide kanten. De kansen waren dan ook op één hand te tellen. Het bleef bij een paar afstand schoten die naast gingen. Bij rust stond het dan ook nog 0-0.

Wie het eerste scoort wint

De tweede helft was niet veel anders dan de eerste. Flevo Boys probeerde wel meer naar voren te voetballen maar werd niet echt gevaarlijk. In de 57ste minuut scoorde AZSV de 0-1. Max Jansen schoot een afgeslagen bal met een volley in het doel van Flevo Boys.

In het laatste kwartier kwamen er nog een paar aanvallende wissels aan Flevo Boys kant. De grootste kans was een kopbal van verdediger Roelof Strikwerda, die net naast ging. Flevo Boys wist niet te scoren en verloor uiteindelijk de wedstrijd met 0-1.

Volgende week mogen de Boys de eerste twee nederlagen van het jaar rechtzetten. Dit in een uitwedstrijd tegen SVZW, aanvang 14:45 uur.

Door Peter Santbergen - 3 februari 2019