Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Broekster Boys – Flevo Boys

Zaterdag 7 oktober, aanvang 14:30 uur
Sportpark Damwoude
Lytse Loane 124, 9104CJ DAMWALD

Flevo Boys verliest nipt van RKAV Volendam

In een gelijk opgaande wedstrijd verloor Flevo Boys in de laatste 5 minuten de wedstrijd 0-1.

De wedstrijd van vandaag was er één om aansluiting te houden met de middenmoot. De tegenstander Volendam stond zes punten voor op Flevo Boys. In de eerste helft was Flevo Boys bij vlagen de bovenliggende partij en kreeg ook de nodige kansen. De gevaarlijkste kans voor Volendam was in de 41ste minuut, de bal werd op de paal gekopt. De ploegen gingen rusten met een 0-0 stand.

Flevo Boys trok weer aan kortste eind.

Volendam voetbalde meer naar voren in de tweede helft, waardoor het meer een open wedstrijd werd. Flevo Boys kwam in de eerste minuut van de tweede helft goed weg, de bal belande op de paal. Volendam nam in de tweede helft steeds meer initiatief. Maar er waren ook kansen voor Flevo Boys, het spel verplaatste zich voortdurend van helft.  Het was zo’n wedstrijd dat het alle kanten op kon. Uiteindelijk trok Flevo Boys aan het kortste eind. De gasten wisten vijf minuten voor tijd te scoren 0-1. Flevo Boys probeerde het nog wel, maar de wedstrijd was gestreden.

De eerste helft van het seizoen is voor Flevo Boys moeizaam verlopen, niet dat ze van de mat gespeeld werden. Maar het zat vaak niet mee. Volgende week is de laatste wedstrijd voor de winterstop. Flevo Boys speelt dan thuis tegen Genemuiden. Maar er is aanstaande dinsdagavond eerst nog een district bekerwedstrijd  tegen URK2, aanvang 19:30 uur.

Opstelling: Rodney Rosink(K), Bas Bakker, Björn Adams, Marc Reussing, Roelof Strikwerda, Ivar Span, Aran Nijboer, Aron Strengholt, Timon Rorije ( Johan Tiems), Yumé Ramos en Madih Doufikar.

Wissels: Jeffrey Meijer(RK) , Frank Post, Duane Tjen a Kwoei, Appie Boundati, Johan Tiems

Door Peter Santbergen - 7 december 2019