Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Broekster Boys – Flevo Boys

Zaterdag 7 oktober, aanvang 14:30 uur
Sportpark Damwoude
Lytse Loane 124, 9104CJ DAMWALD

Flevo Boys verliest thuis met 0-3 van Eemdijk

Eemdijk had nog wat goed te maken, thuis werd er verloren met 2-3 van Flevo Boys. In de return werd Flevo Boys verslagen met 0-3.

Eemdijk was naar Emmeloord gekomen om iets goed te maken. Thuis werd er verloren met een nipte 2-3. De eerste kans was voor Flevo Boys, in de zesde minuut had Johan Tiems de mogelijkheid om Flevo Boys op voorsprong te  zetten. Maar kwam een teenlengte te kort. Eemdijk speelde makkelijk en had het betere spel, maar wist te weinig te creëren.  Na een kwartier kreeg Flevo Boys wat meer grip op de wedstrijd, maar dit was van korte duur. Uiteindelijk is het toch Eemdijk die, van uit een afstandsschot de 0-1 maakte.
Flevo Boys kreeg nog wel kleine kansjes, maar kwam tekort om het af te maken. De ploegen gingen rusten met een 0-1 stand.

Flevo Boys was niet goed genoeg.

De tweede helft is nog maar net begonnen, of Eemdijk heeft de bal al in het net liggen. Een mooie bal tussen de verdediging door, werd ingetikt.  Trainer Arjen Postma paste nog een aantal wissel in, maar Eemdijk hield de controle. Uiteindelijk werd het ook nog 0-3 voor Eemdijk. Een terechte overwinning, het is voor Flevo Boys zaak om zich te herpakken. Aanstaande maandag staat er alweer een wedstijd op het programma. Dan speelt Flevo Boys uit tegen Buitenpost.

 

 

Door Peter Santbergen - 16 april 2022