Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Marum – Flevo Boys

Zaterdag 2 december, aanvang 15:00 uur
Sportpark De Holten
Hoornweg 40 B, 9363EH MARUM

Flevo Boys wint eerste thuiswedstrijd van Noordscheschut

Flevo Boys heeft de eerste thuiswedstrijd van het seizoen gewonnen met 2-0 van Noordscheschut.

Het begin van de eerste helft was het aftasten voor beide ploegen. Flevo Boys was slordig in de combinatie, maar Noordscheschut wist ook weinig te creëren. Flevo Boys voetbalde in een te laag tempo, tegen een fysiek sterkere ploeg. Zowel Flevo Boys als Noordscheschut konden geen openingen vinden, om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Ze gingen rusten met een 0-0 stand, meer zat er totdat moment niet in.

Snelle opening van Flevo Boys

Na rust werd Abdessamad Boundati vervangen door Younes El Ghamarti. Dit was een gouden wissel voor trainer Arjen Postma. In de 48ste minuut  scoorde Younes de 1-0 voor Flevo Boys. De goal gaf Flevo Boys vertrouwen en vanaf dat moment,  was NoordscheSchut de onderliggende partij. De gehele tweede helft domineerde Flevo Boys, wat resulteerde in een aantal kansen. Pas in de 74ste minuut was het Yumé Ramos die een voorzet van Roelof Strikwerda inkopte 2-0.
Flevo Boys had makkelijk kunnen uitlopen naar drie of vier nul, maar had het geluk niet aan hun zijde.  Flevo Boys heeft na twee wedstrijden, nu zes punten en is gedeeld koploper met SDC Putten en AZSV.

Volgende week speelt Flevo Boys uit tegen Buitenpost, aanvang 14:30 uur.

Door Peter Santbergen - 12 september 2020