Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Flevo Boys – Jubbega

Zaterdag 30 september, aanvang 15:00 uur
Sportpark Ervenbos

Geen jeugdvoetbal zonder coördinatoren

Flevo Boys heeft een grote jeugdafdeling die heel goed presteert. Om dat zo te houden, hebben we enthousiaste coördinatoren nodig.

Flevo Boys heeft een grote jeugdafdeling die heel goed presteert. Om dat zo te houden, hebben we enthousiaste coördinatoren nodig. Dat zijn veelal ouders waarvan de kinderen iedere week weer lekker kunnen voetballen en plezier maken.

We zoeken ouders die coördinator willen worden van JO17 en ouders die Carmen de Wreede willen ondersteunen bij JO13 en JO15. Als coördinator ben je onderdeel van de voetbalcommissie en zorg je ervoor dat alles rondom de teams goed geregeld wordt. Zodra de teamindeling bekend is, ga je op zoek naar leiders en trainers. Met hen heb je het hele seizoen goed contact. Je ondersteunt de leiders en trainers met alles dat nodig is om het seizoen goed te laten verlopen. Mocht een team bijvoorbeeld in problemen komen qua blessures, dan regel jij met andere teams hoe je elkaar kunt helpen. Ook bezoek je trainingen en wedstrijden om tot een goede beoordeling te kunnen komen voor de volgende teamindelingen.

Meld je aan

Ben jij de voetbal-ouder die wij zoeken? Heb jij nog wat vrije tijd over en zin om die vrije tijd in een leuke club als Flevo Boys te steken? Meld je dan snel aan!! Wil je eerst meer informatie of gewoon een gesprek aangaande het coördinatorschap, kan natuurlijk ook. Aanmelden kan bij Mascha Rijckenberg: secretaris@flevoboys.nl Je mag ook appen of bellen voor meer informatie (06 – 42 244 474).

Door Flevo Boys - 20 mei 2019