Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Flevo Boys – Jubbega

Zaterdag 30 september, aanvang 15:00 uur
Sportpark Ervenbos

Gelijkspel bij Flevo Boys tegen Swift

Flevo Boys had in de eerste helft tweemaal moeten schoren, maar wist het net niet te vinden. Een 2-0 voorsprong met rust was dan ook verdiend geweest. De tweede helft was voor Swift, maar ook zij wisten niet te scoren. De wedstrijd eindigde dan ook in 0-0 eindstand.

Flevo Boys begon net als vorige week goed aan de wedstrijd. Swift stond goed te verdedigen, maar de eerste kansen waren voor Flevo Boys. In de 15e minuut werd de bal breed gespeeld en Madih Doufikar kwam voor een leeg doel te staan. De bal had een stuit en hij wist deze niet onder controle te krijgen. De bal belandde in het zijnet. Niet veel later gaf Yumé Ramos een voorzet op Ivar Span, hij schoot de bal op de paal. Het had zomaar 2-0 kunnen zijn, maar de werkelijkheid was anders.
Tot aan de rust was de wedstrijd redelijk in evenwicht. De ploegen gingen dan ook rusten met 0-0 stand.

Weinig kansen

Gedurende de tweede helft zakte Flevo Boys steeds verder in en Swift had het betere van het spel. Ondanks dat Swift iets meer overwicht had, waren ze ook niet in staat om kansen te creëren. De uitvallen waren niet echt gevaarlijk. Ook Flevo Boys wist de tweede helft niets meer te creëren en de wedstrijd eindigde dan ook in een 0-0 eindstand.

Volgende week speelt Flevo Boys  een uitwedstrijd, tegen Eemdijk.

Opstelling:  Rodney Rosink(K), Arnoud Post (88. Bjorn Adams), Roelof Strikwerda, Marc Reussing, Duane Tjen-A-Kwoei, Aron Strengholt, Ivar Span, Tomas Boer , Timon Rorije,Yumé Ramos, Madih Doufikar (50. Frank Post)

Wissels: Jeffrey  Meijer(K),  Bjorn Adams, Bas Bakker, Lars de Boer, Frank Post, Maarten Mesu

Door Peter Santbergen - 14 september 2019