Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Broekster Boys – Flevo Boys

Zaterdag 7 oktober, aanvang 14:30 uur
Sportpark Damwoude
Lytse Loane 124, 9104CJ DAMWALD

Gerben Visser komt Flevo Boys versterken

Sicco Bouwer ziet vanwege een langdurige blessure af van zijn geplande overgang naar Flevo Boys. De zoektocht naar een nieuwe spits leidde - met succes - naar Gerben Visser van ONS.

Door een langdurige blessure heeft Sicco Bouwer besloten om af te zien van zijn geplande overgang naar Flevo Boys. De zoektocht naar een nieuwe spits heeft geresulteerd in een transfer van Gerben Visser van ONS naar Flevo Boys. De 31-jarige Visser woont in Lemmer en werkt als recruiter in de ICT-sector.

Gerben speelde verschillende seizoenen voor Sneek Wit Zwart, CVVO Lemmer en ONS. Hij kan uit de voeten op meerdere posities en heeft een prima gevoel voor ruimte en het welbekende ‘neusje’ voor de goal. “De gesprekken met Arjen Postma en de mensen van de club hebben mij ervan overtuigd om deze stap te zetten. Het voetbal dat Flevo Boys wil spelen en de positie die de trainer voor mij in gedachten heeft, passen goed bij mij. Het goede gevoel is voor mij een belangrijke voorwaarde om de overstap te maken. Maar nu eerst nog ONS in de Hoofdklasse houden, want daar hoort deze club in thuis.”

Arjen Postma is blij dat er snel een vervanger voor Sicco Bouwer gevonden is. “Het was even een baalmoment, maar met Gerben krijgen we er wel een goalgetter bij. Dit seizoen hebben we met de scoringsdrift van Yume Ramos gezien hoe belangrijk het is om een echte spits in je selectie te hebben. Gerben heeft dit in Sneek laten zien en met zijn doelgerichtheid en passie voor het spelletje hebben wij er alle vertrouwen in dat dit ook bij Flevo Boys gaat lukken. Bovendien is het een goeie jongen om in de groep te hebben. Ik ben dus tevreden met deze versterking.”

En wat Sicco Bouwer betreft: Flevo Boys wenst hem een spoedig en volledig herstel toe. Zet ‘m op Sicco!

Door Flevo Boys - 25 mei 2022