Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Sparta Nijkerk – Flevo Boys

Zaterdag 26 januari 2019, aanvang 15:00 uur
Sportcomplex de Ebbenhorst

Succesvolle GOAL’74 Voetbaldagen 2018 Flevo Boys

92 kinderen hadden zich aangemeld, voor de 1e editie van de GOAL’74 voetbal 3-daagse op 1-2-3 mei bij Flevo Boys.

Na het aanmelden van de deelnemers en het uitdelen van de tenues, konden we starten met de presentatie van de groepen met hun begeleiders. Hierna konden de kinderen starten met het programma van de dag. Iedere dag hadden we een programma geschreven voor iedere groep, elk onderdeel duurde 40 minuten en hierna gingen de groepen doorschuiven naar een ander onderdeel. Na 2 onderdelen was er een drinkpauze voor de kinderen.
Tussen de middag werd er een lunch verzorgd door het kantinepersoneel, en bestemd voor alle deelnemers en begeleiders.

De kinderen liepen de hele dag met een brede smile op hun gezicht rond, zo ook de fantastische begeleiders.  We hebben met elkaar 3 dagen voetbalplezier beleefd op het prachtige sportpark van Flevo Boys. De lunch op de laatste was wel erg lekker: patat, frikadellen en kroketten.

En als afsluiting van de voetbaldagen hadden we de ’’penaltybokaal” per leeftijdsgroep. Deze penalty’s werden genomen op Diederik Boer en Jarno Busscher, die zich goed in het zweet moesten werken om de ballen te pareren. Uiteindelijk kwam er een winnaar uit elke groep, die een beker in ontvangst mochten nemen van Diederik en Jarno. Hierna sloten we de fantastische voetbaldagen af en konden de deelnemers een vaantje en een bal in ontvangst nemen.

Op de 1e voetbaldagen van GOAL’74 bij Flevo Boys kunnen we trots terugkijken.  Wat je in een korte tijd met elkaar kunt neerzetten, is geweldig. De kinderen hebben mooie en leuke dagen beleeft, en daar draait het om bij de GOAL’74 voetbaldagen!!!

Ik wil iedereen bedanken voor hun geweldige inzet!!

Speciale dank gaat uit naar:

 


En dan niet te vergeten:
– begeleiders op het veld
– het kantinepersoneel
– de selectiespelers Flevo Boys
– Activiteiten Commissie!

Graag tot ziens in 2019 bij de GOAL’74 Voetbaldagen!

Hans Grovenstein

 

Door Paula van der Woude - 11 mei 2018