Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Flevo Boys Familiedag

zaterdag 23 juni
Sportpark Ervenbos

Een goed georganiseerd Bolle Buikentoernooi bij Flevo Boys

Het allerlaatste evenement dat de feestcommissie 60 jaar Flevo Boys organiseerde was het Bolle Buikentoernooi. Er hadden zich 6 teams opgegeven, maar één team moest zich noodgedwongen afmelden. André Mulder had één poule met alle teams en alle wedstrijden werden achter elkaar gespeeld op een half hoofdveld.

De ontvangst van de teams vond plaats in de kantine en André noemde de namen van de teams even op: “Samen geraapt zooitje”, “Wild Hogs”, “All (old) Stars”, “Hoessein Occasion Center” en “Marc & Friends”. De belangrijkste spelregels werden nog even benoemd (geen buitenspel, geen slidings en de duur van een wedstrijd is 20 minuten) en de scheidsrechters waren de personen van een team dat niet hoefde te spelen.
De eerste wedstrijd kon beginnen en de overige teams begonnen aan een rustige warming-up. Opvallende zaken: er waren weinig bolle buiken te bekennen, het ging er fanatiek, doch sportief aan toe en menig speler kreeg last van een blessure. Desondanks een reuze gezellige boel in de stralende zon.

Rond 17.30 uur was de laatste wedstrijd afgelopen en kon er in de kantine een hapje en een drankje genuttigd worden. De prijsuitreiking volgde en de hoofdprijs (drie potten bier) werd gewonnen door Wild Hogs, dat drie van de vier wedstrijden won. Nummer twee werd Samen geraapt zooitje (twee potten bier) en nummer drie All (old) Stars kreeg één pot bier. De nummers vier en vijf mochten met de herinneringen in het achterhoofd naar huis.

Bedankt!

Via deze weg willen we alle deelnemers bedanken en Nynke Zoethout bedankt voor het maken van de foto’s, ondanks de korte nacht.  Zie hier het foto album. Daarnaast dank aan Joost Cornelis voor het materiaal en wederom dank aan kantinepersoneel. En natuurlijk willen we familie, vrienden en voetbalfans die een kijkje op het sportpark kwamen nemen bedanken. Ook dit evenement was weer bijzonder geslaagd!

Laatste evenement Feestcommissie 60 jaar Flevo Boys

Het Bolle Buikentoernooi was het laatste evenement dat de feestcommissie 60 jaar Flevo Boys organiseerde. In de afgelopen paar maanden is er voor iedere doelgroep van Flevo Boys een evenement georganiseerd. De aftrap was in januari met de Nieuwjaarsbijeenkomst. Vervolgens kregen we in februari de Bingo voor alle leden, in maart de damesdag speciaal voor de dames en meisjes en in april de KIKA loop voor alle leden en het eieren zoeken voor JO/MO 09 en jonger.
Mei kende twee evenementen: een spelletjesmiddag voor JO/MO 09  en de kabouters en een chill/disco avond voor de JO/MO 15 en JO/MO 13. In juni was het G-toernooi en de Kampeernacht voor JO/MO 11. En in juli dus het Bolle Buikentoernooi.

Al met al kijkt de feestcommissie zeer tevreden terug op de evenementen die zijn georganiseerd. Niet alle evenementen werden even druk bezocht, maar het enthousiasme en de gezelligheid van de aanwezige kinderen en volwassenen bij ieder evenement waren onvergetelijk!!
Een aantal evenementen gaat wegens succes volgend seizoen terugkomen, zoals het G-toernooi en de Bingo.

Wij willen iedereen bedanken die ons heeft geholpen, op welke manier dan ook. Wij vonden het super leuk om te doen en hebben, ondanks de vele uren die er in zijn gaan zitten om dit alles te organiseren, het ervaren als waardevol, leerzaam en gezellig. Er is veel gaande binnen de club, maar we hopen dat onze evenementen een positief gevoel bij een ieder achtergelaten heeft.

Namens de feestcommissie:
Paula van der Woude
André Mulder
Jorien Klompe
Harriët Schoenmaker

Door Peter Santbergen - 2 juli 2017