Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Marum – Flevo Boys

Zaterdag 2 december, aanvang 15:00 uur
Sportpark De Holten
Hoornweg 40 B, 9363EH MARUM

Goed spelend Flevo Boys klasse apart in bekerfinale tegen VEV’67

Flevo Boys heeft zaterdagmiddag met 7-0 de districtsbeker bemachtigd. In een goedgevuld "Sportpark Ervenbos" waren ze veel te sterk voor VEV'67 uit Leek.

Met twee klassen verschil op papier begon Flevo Boys duidelijk als favoriet en de ploeg van trainer Kevin Waalderbos maakte dit volledig waar. Flevo Boys heeft net als vorig jaar de noordelijke districtsbeker gewonnen door een overwinning van 7-0 op VEV’67.

In de beginfase werd Flevo Boys teruggedrongen door een fanatiek VEV’67, maar na enkele onschuldige doelpogingen kreeg de thuisploeg controle over de wedstrijd. Na 10 minuten kreeg Flevo Boys steeds meer grip op de wedstrijd. Er kwamen kansen en een doelpunt, kon niet uitblijven. In de dertigste minuut schoot Timon Rorije de bal langs de keeper. De 2-0 viel ook nog voor de rust. Een goed spelende Madih Doufikar gaf een mooie voorzet waarna Johan Tiems het af kon maken.

“Bovenliggende ploeg”

Na een paar minuten in de tweede helft schoot Madih Doufikar de bal in het net. Helaas oordeelde de scheidsrechter buitenspel en dus werd het doelpunt afgekeurd. Even leek VEV’67 weer in de wedstrijd te komen, maar keeper Fariz Mesud redde prima op een kopbal van Jeffrey Visser.  Een aanval opgezet door Doufikar en Tiems kwam de bal bij Rorije, die simpel de 3-0 scoorde.
Niet veel later scoorde Madih Doufikar op weergaloze wijze de 4-0.  Vier minuten later volgde de 5-0 door Tiems. VEV’67 bleef voetballen en probeerde er toch nog een wedstrijd van te maken. Lars de Boer verving Doufikar in de 83ste minuut en scoorde binnen twee minuten twee keer.

Flevo Boys – VEV’67:  32. Timon Rorije 1-0, 40. Johan Tiems 2-0, 58. Timon Rorije 3-0, 75. Madih Doufikar 4-0, 78. Johan Tiems 5-0, 83. Lars de Boer 6-0, 88. Lars de Boer 7-0.

 

 

Door Peter Santbergen - 9 juni 2019