Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Buitenpost – Flevo Boys

25 januari 2020, aanvang 14:00 uur
Sportpark De Swadde, Jeltingalaan 80 9285 WL Buitenpost

Gratis blessure-onderzoek voor clubleden

Sinds 25 jaar is Fysiotherapie Bakker trotse partner van Flevo Boys, waarbij er in 2006 op het Sportpark een volwaardige vestiging voor fysiotherapie is gerealiseerd. Hier behandelen wij met een team van gespecialiseerde fysio- en manueeltherapeuten dagelijks patiënten uit Emmeloord en omgeving.

De samenwerking met Fysiotherapie Bakker geeft Flevo Boys extra mogelijkheden. Zo wordt het eerste elftal intensief begeleid om blessures te voorkomen en te behandelen en kunnen alle spelers gebruik maken van het gratis blessure onderzoek!

Hoe werkt het!

Iedere speler kan dus gebruik maken van een gratis blessure-onderzoek. Dit is een (kort) onderzoek, waarbij de sportfysiotherapeut de locatie en ernst van de blessure bepaald. Na het beoordelen van de blessure wordt er overlegd wat de beste optie is; zoals adviezen over rust, tapen, oefeningen,  trainingsaanpassing, doorsturen naar de huisarts of blessure behandeling met fysiotherapie.

Dus ben je speler van Flevo Boys en heb je een sportblessure: neem dan gerust contact op met ons. Vermeld daarbij dat je een speler bent van Flevo Boys en onze fysiotherapeuten zullen je op een zo kort mogelijke termijn inplannen voor het blessure-onderzoek.

Bel 0527 621273 of stuur ons een mail.

(Indien jouw klachten uitgebreide fysiotherapie nodig hebben, dan is het raadzaam om je verzekeringspolis te raadplegen.  Ben jij nog geen 18, dan wordt fysiotherapie voor jou volledig gedekt, voor 18+ geldt dat je jezelf aanvullend moet verzekeren voor fysiotherapie)

Door Paula van der Woude - 3 november 2017