Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Flevo Boys – Jubbega

Zaterdag 30 september, aanvang 15:00 uur
Sportpark Ervenbos

Guido Wind nieuwe trainer Flevo Boys 2

Guido Wind uit Vollenhove is met ingang van komend seizoen de trainer van Flevo Boys 2.

Guido Wind is komend seizoen de trainer van Flevo Boys 2 dat op dit moment uitkomt in de top van de reserve-hoofdklasse en de laatste jaren een echte cupfighter is geworden in het bekertoernooi van de eerste elftallen. Wind woont in Vollenhove, werkt bij HetUitzendbureau.nl en voetbalt er op zondag nog in VENO 1.

Guido is geen onbekende voor Flevo Boys. Hij deed namelijk al de nodige trainerservaring op in de jeugdopleiding van Flevo Boys, waarna hij via CVVO O-19 verkaste naar Olde Veste in Steenwijk. “Ik ben nu al een behoorlijk aantal jaren actief in het jeugdvoetbal. Ik wil graag mijn horizon verbreden en mij richten op een seniorenteam. Dat dit dan bij het tweede elftal van Flevo Boys kan, vind ik echt top. Ik krijg er veel energie van en kijk er naar uit om met de ontwikkeling van jonge spelers aan de gang te gaan. Want het blijft belangrijk dat er vanuit het tweede doorstroom gerealiseerd wordt richting het eerste.”

Voorzitter Henderikus Oostra is content met de aanstelling van Guido. “De ervaring die Guido heeft opgedaan bij de oudste jeugd, gecombineerd met de doelstelling om doorstroom te realiseren, maakt het dat Guido een goede opvolger van Bennie Vissers kan worden. Omdat Guido ook is toegelaten tot de TC-1 cursus en als onderdeel van deze opleiding ervaring op zal doen bij de eerste selectie, zal de samenwerking tussen de staf van de eerste en tweede selectie nog closer worden. Als wij op deze manier kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van zowel spelers als trainers, vinden wij dat als vereniging een mooie ontwikkeling.”

Door Flevo Boys - 10 maart 2020