Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Flevo Boys – Jubbega

Zaterdag 30 september, aanvang 15:00 uur
Sportpark Ervenbos

Henderikus en Jaap, dank jullie wel voor alles. Jullie zijn toppers!!

Woensdag 14 juni hebben we de ALV gehouden. Het was een bijzondere ALV dit keer.

Henderikus Oostra en Jaap Tol hebben nl eerder dit jaar aangegeven te willen stoppen als voorzitter en penningmeester. Om zo allebei meer tijd voor hun gezin en bedrijf vrij te kunnen maken.  En nu was het dan zover. Deze avond zijn zij afgetreden. Dit konden we natuurlijk niet zomaar laten gebeuren. Zij hebben allebei heel veel voor de club betekent in hun rol als bestuurslid. Vanaf 2017 tot nu hebben zij alles opzij gezet om de club door moeilijke jaren heen te helpen. En we waarderen Henderikus en Jaap enorm om alles wat zij gedaan hebben. Daarom zijn ze lid van verdienste geworden.

Henderikus en Jaap, echt 2 toppers!! Dank jullie wel.

Maar we hoeven jullie gelukkig niet te missen. Jullie komen nog vaak op de club.

We zijn wel blij dat we 2 andere heren hebben gevonden die hun rollen als voorzitter en penningmeester overnemen.

Hugo Jongejan is per 14 juni onze nieuwe voorzitter geworden. Ronald Verhage is onze nieuwe penningmeester geworden. We zijn hier natuurlijk erg blij mee. En we hopen dat zij hun rol met net zoveel plezier als Henderikus en Jaap gaan uitoefenen.

Ook Gezinus Cornelis is lid van verdienste geworden. Dit voor alle jaren van inspanning voor de club in de accommodatie commissie. Hij staat altijd klaar (samen met de andere mannen) om ons complex weer elke keer een stukje mooier te maken.

Ook Gezinus, dank je wel voor alles.

 

En dan hebben we Nico nog. Hij is ondertussen al 50 jaar lid van de club. Hij heeft daarom een aandenken gekregen. En we zijn er zeer trots op dat Nico zo’n enthousiast en gewaardeerd lid van onze vereniging is.

Ook Nico natuurlijk dank je wel dat je altijd ons eerste elftal zo goed aanmoedigt en diverse klusjes op zaterdag doet.

Door Mascha Rijckenberg - 20 juni 2023