Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Marum – Flevo Boys

Zaterdag 2 december, aanvang 15:00 uur
Sportpark De Holten
Hoornweg 40 B, 9363EH MARUM

HetUitzendbureau.nl tekent als nieuwe hoofdsponsor !!

Maar liefst 20 jaar is Flynth (voorheen GIBO Groep) hoofdsponsor geweest van Flevo Boys. Maar niets is eeuwig en derhalve heeft Flynth vorig seizoen aangegeven een stapje terug te doen en platina sponsor te worden. Daarna lag er dus voor de sponsorcommissie een mooie taak om dit lege vlak weer in te vullen.

Wij zijn daarom dan ook zeer blij te kunnen melden dat wij in HetUitzendbureau.nl (in de persoon van Roberto Kwakman) een opvolger voor Flynth hebben kunnen vinden. HetUitzendbureau.nl is al jaren een bekende en trouwe sponsor van Flevo Boys, welke nu een kans zag voor nog meer exposure. De afgelopen tijd zijn hiervoor diverse aanpassingen op ons terrein gedaan.

Afgelopen zaterdag werd het verhaal concreet gemaakt door het tekenen van het sponsorcontract voor de periode van maar liefst 5 jaar!! door Roberto en de voorzitter van Flevo Boys, Henderikus Oostra. Roberto ontving hierbij tevens exemplaren van de nieuwe shirts. In de nieuwe presentatiegids staat een mooi artikel over HetUitzendbureau.nl. Van harte aanbevolen.

Wij danken natuurlijk hierbij Roberto en Harmien voor dit geweldige gebaar, waar we heel blij mee zijn!!!

Door Jan Papma - 11 september 2019