Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Flevo Boys – Go Ahead Kampen

Zaterdag 9 december, aanvang 15:00 uur
Sportpark Ervenbos
Espelerlaan 80, 8302DC EMMELOORD

Iedereen die zijn of haar steentje kan bijdragen, is welkom

Voor iedereen die vrijwilliger wil worden, is er donderdag 12 oktober vanaf 19:30 uur een inloopavond bij Flevo Boys.

Beste leden van Flevo Boys,

Naar aanleiding van de sluiting van de keuken van afgelopen zaterdag organiseren wij donderdag 12 oktober vanaf 19:30 uur een inloopavond bij Flevo Boys.

Op deze avond geen introducties en lange verhalen. Heel simpel, wij hebben vrijwilligers nodig en iedereen die zijn of haar steentje bij kan dragen is welkom. Wil jij een paar keer per jaar in de kantine staan? Wil jij af en toe een wedstrijd fluiten? Wil je graag onderdeel worden van het onderhoudsteam van het sportpark? Alles is bespreekbaar en iedereen is welkom om een bijdrage te leveren binnen onze verenging. Want uiteindelijk moeten wij het samen doen en hebben wij elkaar nodig om een mooie vereniging te zijn.

Verschillende commissies

Dus kom 12 oktober 19:30 uur naar de kantine van Flevo Boys en meld je aan. Verschillende commissies van Flevo Boys zullen aanwezig zijn om iedereen te woord te staan. En ook alle openstaande diensten van de kantine zullen wij dan in beeld hebben zodat je gelijk aan kan geven wanneer je beschikbaar bent. Ook zal er een korte uitleg zijn wat er van je verwacht gaat worden. Dit geldt ook voor andere functies zoals scheidsrechter, trainer, coördinator, enzovoort.

Mocht je niet kunnen, maar wel vrijwilliger willen worden, meld je dan bij onze vrijwilligerscoördinator Gerjan Timmerman op 06-22638248.

Dus graag tot volgende week donderdag!

Met sportieve groet,

Hugo Jongejan

Door Peter Santbergen - 5 oktober 2023