Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Broekster Boys – Flevo Boys

Zaterdag 7 oktober, aanvang 14:30 uur
Sportpark Damwoude
Lytse Loane 124, 9104CJ DAMWALD

In memoriam Hans van den Brink

In de nacht van donderdag op vrijdag 10 juli is Hans van den Brink op 76 jarige leeftijd overleden. Hans is vele jaren bestuurlijk actief geweest in onze club.

In de nacht van donderdag op vrijdag 10 juli is Hans van den Brink overleden. Hans is vele jaren bestuurlijk actief geweest in onze club. In 1984 trad hij toe tot het jeugdbestuur als wedstrijdsecretaris van de junioren. Enkele jaren later werd hij voorzitter van het jeugdbestuur en daarmee maakte hij deel uit van het hoofdbestuur. Toen er in het begin van de jaren ’90 een vacature ontstond voor het secretariaat werd Hans benoemd tot secretaris. In 1998 besloot hij zich niet herkiesbaar te stellen.

Daarna heeft hij nog jarenlang het bestuur vertegenwoordigd bij uit- en thuiswedstrijden van het 1e elftal. De laatste jaren was hij een trouw supporter en tot het stilleggen van de competitie vanwege het coronavirus was hij elke zaterdag te vinden op ons complex. Ook was hij een trouw bezoeker van de ledenvergaderingen. Tevens is Hans een van de auteurs van het jubileumboek 50 jaar Flevo Boys. In 2018 openbaarde zich een vorm van huidkanker, waarvan hij niet te genezen bleek.

We zijn hem dankbaar voor zijn jarenlange inzet voor onze club. Hans is 76 jaar geworden.

Door Flevo Boys - 10 juli 2020