Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Broekster Boys – Flevo Boys

Zaterdag 7 oktober, aanvang 14:30 uur
Sportpark Damwoude
Lytse Loane 124, 9104CJ DAMWALD

Jaarlijkse cursus “Vlaggen” komt er weer aan

Op dinsdag 7 september a.s. start in de Businessclub Flevo Boys om 20:00 uur een uitleg speciaal voor iedereen die graag handvatten willen om niet meer te hoeven zeggen “Vlaggen, dat kan ik niet….”.

Sinds een aantal jaren wordt er aan de start van het voetbalseizoen een cursus “Vlaggen” georganiseerd.  Goed om de reeds aanwezige kennis even op te frissen, maar ook (en vooral) voor de voetbalouders/-verzorgers die ook hun “vrijwilligers”steentje willen bijdragen en zo af en toe willen vlaggen. Rijden of wassen ook dat hoort erbij, maar “Vlaggen dat kan ik niet” is een veelgehoorde keet langs de lijn.

Iedereen kan vlaggen en zeker na deze uitleg. En niet bang zijn dat er alleen mensen (lees mannen ? ) zitten die verstand hebben van het vlaggen, het wordt een cursus voor iedereen. Dus ook dames meld je aan!

Ook voor de teams met een vaste vlagger is deze avond zeker een aanrader, want ook die vaste vlagger kan wel eens verhinderd zijn en wat zou het dan mooi zijn als we dit met elkaar kunnen invullen! We willen toch graag dat onze kinderen het veld in kunnen en wij zijn er voor hen toch ook langs de kant! Dan niet alleen om aan te moedigen, maar ook om te assisteren langs de kant met de nu niet meer gevreesde vlag in onze hand!

Aanmelden hoeft niet, maar het is voor de organisatie goed om te weten op hoeveel mensen ze ongeveer kunnen rekenen. Een mailtje met je aanmelding kan naar: Tineke van de Voort.

Tot dinsdagavond 7 september a.s. De koffie/thee staat vanaf 19:45 uur klaar en wij starten om 20:00 uur.  Je bent van harte welkom.

Door Paula van der Woude - 29 augustus 2021