Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Flevo Boys – ASV Dronten

Zaterdag 3 juni 2023, aanvang 15.00 uur
Sportpark Ervenbos

Jelle de Boer komt naar Flevo Boys

Met de komst van de 30 jarige Jelle de Boer van derde divisionist SV Urk, heeft Flevo Boys een echte centrumspits toegevoegd aan de selectie voor het seizoen 2023-2024.

De spits, in het dagelijks leven bedrijfsleider bij Dayseaday, kijkt uit naar het nieuwe avontuur. “Vanaf het eerste contact heb ik een goed gevoel over deze stap. De plannen van de trainer zijn duidelijk en ook in de andere gesprekken is mij duidelijk geworden dat ik welkom ben. Ik kijk met ontzettend veel plezier terug op meer dan 10 jaar bij de eerste selectie van SVU en dat plezier verwacht ik ook bij Flevo Boys te krijgen. Het sportieve aspect heeft mij uiteindelijk over de streep getrokken. Ik ben er aan toe en kijk er naar uit.”

Ook Arjen Postma is helder over zijn plannen met Jelle. “Het is geen geheim dat wij dit jaar een probleem met scoren hebben. Met de komst van Jelle denken wij meer scorend vermogen aan de selectie toe te voegen. Jelle heeft in de wedstrijden tegen Flevo Boys altijd laten zien dat hij moeilijk bespeelbaar is en dat er wat gebeurt in de zestien. Dat willen we straks ook terug zien.”

We heten Jelle van harte welkom bij de club en wensen hem succes !

Door Mascha Rijckenberg - 2 mei 2023