Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

DOS’37 – Flevo Boys

Zaterdag 18 november, aanvang 14:30 uur
Sportpark ‘Het Midden’

Jesse Betaze verlaat Flevo Boys

Jesse Betaze gaat Flevo Boys aan het einde van dit seizoen verlaten. De middenvelder, die bezig is aan zijn eerste seizoen bij Flevo Boys, krijgt geen langere verbintenis. Tot teleurstelling van Betaze zelf. “Ik wilde wel langer blijven. Na het eerste gesprek had ik echter al geen lekker gevoel en niet het idee dat ze me graag wilden houden. Uiteindelijk bleek dat ook niet zo te zijn. Toen heb ik besloten na dit seizoen iets anders te gaan zoeken, misschien met vrienden in een team voetballen. Ik was graag langer bij Flevo Boys gebleven, maar de club maakt een keuze en die accepteer ik.”

Een nieuwe uitdaging voor na dit seizoen heeft Betaze nog niet. “Ik moet nog kijken wat er op mijn pad komt. Misschien komt er nog een mooi avontuur.” De opmars van Flevo Boys in de competitie van de laatste weken ziet Betaze als één van zijn mooiere momenten in dienst van de club. “Eerst leken we kansloos voor handhaving, maar nu doen we weer volop mee in die strijd tegen degradatie. Ik vind het knap hoe we ons hebben teruggeknokt. Dat is een mooie teamprestatie.”

De staf van Flevo Boys 1 laat in een reactie weten: “Wij bedanken Jesse voor zijn inzet en commitment naar de spelersgroep en de club. Dat is zeker een compliment waard. Wij wensen Jesse alle succes toe in de toekomst.”

Door Peter Santbergen - 21 april 2017