Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Flevo Boys – Go Ahead Kampen

Zaterdag 9 december, aanvang 15:00 uur
Sportpark Ervenbos
Espelerlaan 80, 8302DC EMMELOORD

Jeugdspelers stromen door naar eerste selectie

Vijf talenten uit de jeugdopleiding van Flevo Boys hebben zich zodanig ontwikkeld dat de nieuwe hoofdtrainer Arjen Postma dit seizoen graag met ze aan de slag gaat.  

Het technisch beleid van Flevo Boys is erop gericht dat eigen jeugdspelers opgeleid worden en daardoor een kans krijgen om aan te haken bij de eerste selectie. Vijf talenten hebben zich inmiddels zodanig ontwikkeld dat de nieuwe hoofdtrainer Arjen Postma dit seizoen graag met ze aan de slag gaat.  

Vanaf komend seizoen maken Robin Rijckenberg, Ayoub Lakhloufi en Aron Kleefstra deel uit van de eerste selectie. Het drietal schuift door vanuit het tweede elftal. Daar hebben ze stuk voor stuk ontwikkeling laten zien waardoor zij deze kans verdienen. Robin is een veelzijdige speler en kan als centrale verdediger en middenvelder ingezet worden. Ayoub heeft zijn doelgerichtheid als spits en ‘10’ in de O-19 én in het tweede elftal laten zien, terwijl Aron zich afgelopen seizoen in het tweede elftal sterk ontwikkeld heeft als centrale verdediger. Vanuit O-19 stromen Matyas van Zorge en Mark van de Werff door. Matyas is een talentvolle keeper en Mark kan met zijn snelheid en creativiteit als vleugelaanvaller voor een extra injectie zorgen.

De nieuwe selectie van het eerste elftal heeft inmiddels een eerste training gehad. In een blok van drie weken vindt de eerste kennismaking plaats en worden accenten gelegd. Eind juli start het tweede blok van de voorbereiding.

Door Flevo Boys - 15 juni 2020