Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Harkemase Boys – Flevo Boys

27 augustus 2019, aanvang 20:00 uur
Sportpark De Bosk, 9281 NR Harkema

Jubilarissen en Gerben Hofstra bokaal

Na afloop van de Algemene Ledenvergadering op donderdag 28 november zijn, zoals gebruikelijk, de jubilarissen in het zonnetje gezet.

25 – 40 – 50 jaar lid van Flevo Boys

Er waren vier jubilarissen die al 25 jaar lid zijn: Gerard Steensma – Mark Strookappe – Henry Timmerman – Michel Willems.

Meint Heidema kreeg een speld voor zijn 40-jarig lidmaatschap.

En voor 50 jaar lidmaatschap waren er drie leden die naar voren mochten komen: Rolf Buimer, Gerrit Hofstra en Roel den Oude.

Alle jubilarissen kregen een speldje en een prachtig boeket bloemen.

Lid van verdiensten

Vanwege het vele werk dat Jan Witting en Rolf Buimer in de afgelopen jaren – en dat zijn er heel veel – hebben gedaan voor Flevo Boys, werden Jan en Rolf benoemd tot Lid van Verdienste. Voorzitter Henderikus Oostra gaf in zijn toespraak aan wat deze vrijwilligers voor de vereniging hebben betekend en nog betekenen. Hij benadrukte nogmaals de rol en noodzaak van vrijwilligers voor Flevo Boys.

Uitreiking Gerben Hofstra bokaal

Traditiegetrouw tijdens de najaarsledenvergadering kreeg ook Gerben Hofstra het woord. Hij benadrukte het respect dat voetballers op het veld en toeschouwers rondom het veld voor de scheidsrechter zouden moeten hebben. Volgens Gerben Hofstra zijn alle scheidsrechters goed. Bij de keuze voor de scheidsrechter die hij dit jaar tot ‘de beste van de besten’ zijn de kwaliteiten, de inzet en het enthousiasme meegenomen. De Gerrit Hofstra bokaal werd uitgereikt aan Mathijs Krooneman.

Afscheid Kascontrolecommissie

Aalt van der Weg heeft afscheid genomen van de Kascontrolecommissie. Hij werd bedankt voor zijn werk in de afgelopen jaren.

Voor alle in het zonnetje gezetten leden was er van de aanwezige leden een groot applaus.

Door Paula van der Woude - 1 december 2018