Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Broekster Boys – Flevo Boys

Zaterdag 7 oktober, aanvang 14:30 uur
Sportpark Damwoude
Lytse Loane 124, 9104CJ DAMWALD

Kantine Flevo Boys voortaan gesloten op zaterdagen?

Is het echt zo dat de kantine van Flevo Boys straks niet meer elke zaterdag open kan zijn? Als zich geen nieuwe vrijwilligers melden, dan is dat inderdaad zo.

Wat er gebeurt als er te weinig vrijwilligers zijn om de kantine te draaien? Dan gaat de kantine op zaterdagen vaker dicht. Geen biertje meer, geen patatje meer, geen befaamde Flevo Boys gehaktbal meer, weg gezelligheid, weg clubgevoel. En schrik niet…, dat is nu realiteit. De enige manier om het tij nog te keren is dat jij je aanmeldt als nieuwe vrijwilliger.

“Hoe lastig we het ook vinden, een andere oplossing hebben we niet”, aldus Flevo Boys voorzitter Henderikus Oostra. Bij het inroosteren van de kantine-planning voor de komende maanden is een te groot aantal gaten niet op te vullen vanwege de beschikbaarheid van te weinig vrijwilligers. En als er geen vrijwilligers zijn, zit er maar één ding op: dan de kantine blijft dicht.  “Maar dat zou desastreus zijn voor een vereniging als Flevo Boys”, beseft ook Oostra. De kantine, het hart van de vereniging, dé locatie voor de sociale contacten.

Oostra verwacht dan ook dat deze noodroep een aantal nieuwe vrijwilligers aanzet om zich te melden. Voor in de keuken, achter de bar, koffie en thee schenken, het uitserveren van de gehaktballen, voor de snoephoek. “Vaardigheden zijn niet nodig, die leer je heel snel van ons. Wat wel belangrijk is dat je het leuk vindt om met een team de gezelligheid te creëren. Kunnen we op jou rekenen?”

Vrijwilliger kunnen zich vanaf nu melden bij Gerjan Timmerman (M: 06 22 638 248) of via vrijwilligerscoordinator@flevoboys.nl

Door Flevo Boys - 29 juli 2021