Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Marum – Flevo Boys

Zaterdag 2 december, aanvang 15:00 uur
Sportpark De Holten
Hoornweg 40 B, 9363EH MARUM

Kelt Jager keert terug bij Flevo Boys

Kelt Jager sluit komend seizoen aan bij de selectie van Flevo Boys en wordt tevens betrokken bij de jeugdopleiding.

De bijna 21-jarige Jager vertrok op 10-jarige leeftijd naar PEC Zwolle en doorliep er de hele jeugdopleiding. De laatste twee seizoenen is Kelt actief voor Jong Almere City. Het eerste seizoen speelde hij 20 wedstrijden in de Tweede Divisie, in het huidige seizoen sloeg voor Kelt het noodlot toe toen een kruisband afscheurde. Inmiddels werkt hij, samen met Erik Stolte en Jeroen de Groot van Fysiotherapie Bakker, aan zijn herstel.

“Het is mooi om dit in een vertrouwde omgeving te doen. Ik ben Flevo Boys altijd blijven volgen, het voelt al een beetje thuiskomen. Ik begin zeker niet fit aan de voorbereidingen, maar doe er alles aan doen om er te staan. Eerst wil ik volledig herstellen, de rest komt daarna vanzelf. Ik ben ambitieus genoeg om de trainer te willen overtuigen van mijn kwaliteiten.” Naast het voetballen gaat Kelt ook trainingen geven bij O-19 1. Want ook op dat vlak wil hij zich verder ontwikkelen. “Op trainersvlak heb ik zeker ook ambities. Samen met de club gaan we kijken hoe we daar een invulling aan kunnen geven.”

Volgens voorzitter Henderikus Oostra ontvangt Flevo Boys haar voormalige jeugdspeler met open armen. “Onze focus blijft erop gericht dat jeugdspelers van Flevo Boys aansluiten bij de eerste selectie. Een jongens als Kelt kan zijn opgedane kennis gaan delen met de huidige jeugd. Hij heeft al laten zien over trainerskwaliteiten te beschikken, dus we gaan een mooi plekje voor Kelt vinden binnen de jeugdopleiding.”

Door Flevo Boys - 2 maart 2020