Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Flevo Boys – Berkum

Zaterdag 25 maart 2023, aanvang 15:00 uur
Sportpark Ervenbos
Espelerlaan 80, 8302DC EMMELOORD

Kleedkamers niet meer op slot

De sloten op kleedkamers zijn verwijderd, camera's signaleren verdachte situaties en iedereen is 100% verantwoordelijk voor zijn of haar eigen spullen. Dat is vanaf komend weekend het beleid bij Flevo Boys.

Vanaf komend weekend is het niet meer mogelijk om een kleedkamer af te sluiten. Met uitzondering van de kleedkamers voor de dames (13, 14, 15 en 16). De afgelopen weken zijn beveiligingscamera’s geplaatst waarmee de deuren van alle kleedkamers 24/7 in de gaten worden gehouden. Zodra er een (verdachte) beweging wordt gesignaleerd, gaan de camera’s opnemen. Bij het vastleggen en opslaan van de beelden worden de wettelijke regels gehanteerd.

Geen 100% waterdicht systeem

Het bestuur van Flevo Boys heeft deze beslissing eind 2018 genomen en het besluit is destijds ook via de website gecommuniceerd. De achterliggende gedachte van deze keuze is dat er onvoldoende vrijwilligers beschikbaar zijn om een 100% waterdicht systeem te kunnen borgen voor sleutelafgifte en -inname. Het bestuur en de vereniging kunnen daardoor ook geen verantwoordelijkheid nemen voor het afsluiten van kleedkamers en het voorkomen van diefstal.

Neem waardevolle spullen me

Iedereen is en blijft dus verantwoordelijk voor zijn of haar eigen spullen. Dat geldt óók voor de dames-kleedkamers. Neem waardevolle spullen daarom mee naar het veld of geef ze af achter de bar in de kantine. In de kleedkamers hangen bordjes waarop dit ook nadrukkelijk wordt gecommuniceerd.

Door Flevo Boys - 13 maart 2019