Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Broekster Boys – Flevo Boys

Zaterdag 7 oktober, aanvang 14:30 uur
Sportpark Damwoude
Lytse Loane 124, 9104CJ DAMWALD

Knelpunt parkeren lossen we samen op

Flevo Boys en Kinderbehandelcentrum Noordoostpolder (voorheen de Paddestoel) maken samen gebruik van de beschikbare parkeervoorzieningen. Dat leidt op de woensdagavond vaak tot knelpunten. In overleg met de wijkagent Emmeloord Centrum is vastgesteld dat we elkaar hierin de ruimte kunnen en willen geven.

Cliƫnten en begeleiders van Kinderbehandelcentrum Noordoostpolder (voorheen de Paddestoel) worden op de woensdag iets later opgehaald dan op de andere dagen. Op dat moment zijn er ook al activiteiten op Ervenbos aan de gang. Het probleem ontstaat doordat de taxibussen niet kunnen parkeren op de langsparkeerplaatsen ter hoogte van de uitgang omdat die bezet zijn. Daarom is afgesproken dat Flevo Boys op woensdag de eerste twee langsparkeerplaatsen bij de uitgang van Kinderbehandelcentrum Noordoostpolder (voorheen de Paddestoel) vrij houdt om het ophalen mogelijk te maken.

Fietsen op een andere plaats

Een ander knelpunt ontstaat (op alle doordeweekse dagen) zodra er fietsen worden geplaatst op het pleintje voor de uitgang van Kinderbehandelcentrum Noordoostpolder (voorheen de Paddestoel). Dit zorgt ervoor dat de cliƫnten en begeleiding de taxibussen niet kunnen bereiken. Gebruik dus alleen de daarvoor bestemde fietsenrekken.

Concrete afspraken

Uit het overleg met de wijkagent is naar voren gekomen dat de oplossing simpel is. Flevo Boys vraagt de leden en bezoekers om:

  • geen fietsen te plaatsen op het pleintje voor de uitgang van Kinderbehandelcentrum Noordoostpolder (voorheen de Paddestoel)
  • op woensdagavond niet te parkeren op de eerste twee vakken ter hoogte van de uitgang van Kinderbehandelcentrum Noordoostpolder (voorheen de Paddestoel) .

Door Flevo Boys - 7 maart 2019